Năluci XXL și echipamentul aferent

Si inca o parte din nalucile xxl pentru stiuca.
20190316_102456.jpg20190316_102357.jpg20190316_102311.jpg

Ca lansete am o Colmic Herakles Huge 1-3 oz, o Colmic Herakles Huge 2-7 oz, o Colmic USA 3/8-2oz și o Abu Garcia Generate Pile 70-250 gr iar saptamana viitoare intra in lucru la Sava o Phenix UMBX Swimbait de 2-8oz.
Mulinete am o Abu Revo Toro Winch 61, o Abu S 61 si o Abu ora Winch. Mai am ceva voblere și gume mari da moment am mi-e lene sa le caut. Cu astea sper sa acopăr cam toate necesitățile de stiuca.
 
Stai bine cu arsenalul,interesant articulatul ăla de la Strike pro,pe-aici nu am văzut așa ceva

Si la mine am ajuns astăzi încă câteva obuze pentru crocodili.Vezi atașament 20470Vezi atașament 20471Vezi atașament 20472

Ceea ce ma intereseaza pe mine pentru naluci cat pantoful is niste monturi văzute prin clipuri pe youtube, folosite prin tarile nordice, extraordinar de solide , care înlocuiesc monturile tip stinger pe care le găsim și noi in comert si care sunt facute dintr-un sir de vartejuri de care sunt prinse cele două ancore. Poate Cosmin Elias sa vada undeva in comert pe la el sau la pescarii din zona și să poată da detalii despre ele. Asi fi recunoscător Cosmin.

Am găsit și ceva asemănător pentru a se putea forma o idee.
Vezi atașament 20474

Idea este asemănătoare numai ca mult mai solide, cu două ancore, gândite pentru big bîte și șlapi de 20-25-30 cm.
Nu am văzut monturi din astea gata făcute însa cred că ti le poti confectiona singur dar nu știu cu ce sunt mai bune decât alea tip stinger,eu le văd chiar mai slabe
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Eu zic sa nu pierdeți din vedere și finetea monturii ;) in general cu cât e mai simpla o montura cu atât e mai rezistenta și mai eficientă . Fiecare nod și fiecare îmbinare reprezintă un punct slab la o montura . Asta ca sa nu mai spun ca atâtea fieratanii îngreunează montura intr-un mod foarte vizibil . De costuri nu mai vorbesc.
Mie unu, o singura tripla prezentată discret in burta , mi-a adus o rata de capturare aproape dubla in raport cu monturi cu doua sau chiar 3 triple. Raportul pupături/ atacuri a scăzut cu circa 80% mai toate contactele cu năluca fiind atacuri chiar și când știucile erau maraite .
 
Ii un site al unui magazin online de undeva de prin Harghita. Nu dau nume ca nu fac reclama nimănui. Dacă despre acel magazin vorbesti atunci da. Pana sa o pescuiesc mai este ceva întrucât lanseta cu care vreau sa o folosesc ii in lucru acum și ii gata abia partea de jos pana la mandrina. Dar va veni și un review când va fi cazul.
 
Depinde cu ce vrei sa dai. Daca vrei sa il folosesti numai cu gume batul poate fi ok. Daca dai și cu naluci reactive și spre plaja superioara de putere atunci un moderat fast sau un moderat chiar poate ca ar fi mai potrivit. Cum iti zicea și colegul mai sus, pentru a putea sa lansezi confortabil cu 80 gr poate ca o lanseta la 100 sau 120 gr ar fi mai ok.
 

speedo

Oblete
Fara reactive.O vreau strict pentru gume(shad si swimbait) intre 35 si 85 grame inclusiv.Am niste gume pe care nu apuc nici anul asta sa le pescuiesc daca nu-mi iau un bat dedicat.
 
Sus