Modul ala de vopsit l-am mai vazut pe undeva de aceea intrebam,o impresie buna am de accea v-am oferit atat pe ele

in magazin nu se gaseau la bucata, multe au fost in seturile de pastrav sau pe la targul de pescuit din fiecare primavara,de fiecare data au venit Berti cu produse noi si atunci au aparut modele de astea bicolore...Uitate la cele doua din dreapta primul rand,acelea le-am luat la set impreuna cu altele.
Da,la mine triplele sunt o problema grava,deja am sute schimbate,cele de mai sus sunt Owner sau Vmc x1,x2 in functie de ce pitici am ,nu este de la Ponton am trei dar nu imi plac ca si evolutie asa ca someaza in trusa la fel ca si doua Abu Toby,la vreo trei producatori japonezi am vazut modelul asta mai nou dar nu vine de acolo.
La loturile lor sau facut mai multe schimbari de gramaj de-a lungul anilor asa ca implicit si evolutia s-a schimbat dar nu am patit inca sa am probleme,oricum pana nu vede apa si cantarul nu imi fac nici un fel de parere si naravul pastravului se schimba asa ca tot timpu trebuie sa experimentezi ce evolutie prefera in functie de anotimp,apa si vreme.
Ps:diferenta intre ancorele alea subtiri este de max0,02gr atat la VMC, Owner cat si Gamakatsu dar eu nu ma risc, am patit-o de prea multe ori....erau pe piata unele bune de la Gamakatsu dar din pacate nu am mai vazut de ceva ani asa ca nu mi-am mai batut capul sa iau din afara acele ancore.