Naluci bune la pastrav

Claudiu

Administrator
Membru personal
O culoare noua la Smith D Contact, la cum arata e irelevant daca prinde sau nu :)
arw.jpg
 

nicu doro

Oblete
Amprente necunoscute,cel puțin de mine.D73F8696-E37C-4454-82CE-A902C2D7A818.jpeg

Cele doua din stânga sunt total diferite de ce se găsea in magazine cu ani in urma

Pandemia bat-o vina roflmaooo,culori de "fetitze",roz bombon si mov lila, cu picatzele,mai da si cate un prostutz de avat in ele cand ii place "FER-ul" roflmaooo

GIWAwDd.jpg
Amprenta dragon,cele mai productive.Pentru mine cea de 7cm,7g. și acum m-a gândesc la ea.Lăsată in plasele Braco.
 

edd

Somn
Cele doua din stanga sunt Berti Stick nr 2,le-am vazut si am doar un singur patern din cele doua,se pare ca ai noroc, te pot ajuta cu doua DragonSkin Taifun adica cele de mai jos la schimb cu ce ai tu plus plata pe una asta daca intradevar vrei,oferta expira intr-o saptamana,cea din stanga este printre primele loturi facute si are la activ ceva pesti.....

bQ4H877.jpg

rPw5RnA.jpg
 

nicu doro

Oblete
Nu sunt stick.Am și stickuri.Sunt taifun,dar altfel concepute,mărime ,greutate.Le am și pe cele din oferta ta,dar nu m-au dat pe spate.De-altfel sunt cumparate recent dintr-un târg.Mulțumesc!
 

edd

Somn
Mea culpa,asa cand te uiti cu un ochi la gaie si unu la tigaie,din poza zici ca sunt Stick ,nu mi-am dat seama si am mai si scris gresit,este vorba de clasicele Taifun nr 2, 7cm-7gr, intradevar se gaseau la targ acu doi ani dar si online,cele de acu doi ani au un nou logo,eu am si vechi si noi revopsite,pentru ca asa ii place mai nou ;) pe unde pescuiesc......

A9eeYfr.jpg
 

nicu doro

Oblete
Nu am avut fb decât o luna,poate o ciudățenie pt vremurile actuale.Vroiam doar sa va faceți o impresie despre taifunurilor astea care nu le-am văzut in magazin chiar de la lansarea lor,Deh!Cand magazinele erau pline de aceste linguri căutam alte dracovenii.Văd ca ai schimbat triplele la toate. .Făcând același lucru am observat ca in recuperare lusoara,liniara nu mai au aceiași evoluție lascivă.Am revenit la triplele alea subțiri.Ai naibii Germanii ăștia..Nu am găsit ceva similar sa evolueze și in tracțiune și cădere atât de bine.In schimb nu toate loturile din vremea aceea aveau aceiași evolutie.Foarte frumoasa oscilantă aia.Cumva sinuosso de la ponton,tunata?
 

edd

Somn
Modul ala de vopsit l-am mai vazut pe undeva de aceea intrebam,o impresie buna am de accea v-am oferit atat pe ele ;) in magazin nu se gaseau la bucata, multe au fost in seturile de pastrav sau pe la targul de pescuit din fiecare primavara,de fiecare data au venit Berti cu produse noi si atunci au aparut modele de astea bicolore...Uitate la cele doua din dreapta primul rand,acelea le-am luat la set impreuna cu altele.

nGVHGAE.jpg


Da,la mine triplele sunt o problema grava,deja am sute schimbate,cele de mai sus sunt Owner sau Vmc x1,x2 in functie de ce pitici am ,nu este de la Ponton am trei dar nu imi plac ca si evolutie asa ca someaza in trusa la fel ca si doua Abu Toby,la vreo trei producatori japonezi am vazut modelul asta mai nou dar nu vine de acolo.

La loturile lor sau facut mai multe schimbari de gramaj de-a lungul anilor asa ca implicit si evolutia s-a schimbat dar nu am patit inca sa am probleme,oricum pana nu vede apa si cantarul nu imi fac nici un fel de parere si naravul pastravului se schimba asa ca tot timpu trebuie sa experimentezi ce evolutie prefera in functie de anotimp,apa si vreme.

Ps:diferenta intre ancorele alea subtiri este de max0,02gr atat la VMC, Owner cat si Gamakatsu dar eu nu ma risc, am patit-o de prea multe ori....erau pe piata unele bune de la Gamakatsu dar din pacate nu am mai vazut de ceva ani asa ca nu mi-am mai batut capul sa iau din afara acele ancore.
 
Se intampla sa fie un canal de fuga in zona mea de actiune unde am vazut prins pastrav. Am incercat de vre'o 3 ori sa dau cu niste Berti Taifun, Mepps Aglia 1, 2 si 3, ceva voblere gen Hornet Salmo si Yo Zuri tip minnow mai de Stiuca ca marime, Rapalla SSR 7cm si Original 9cm. Exista o abordare diferita fiind acest tip de apa sau e clasic la pastrav oriunde s'ar pescui?! Din ce am citit prohibitia se temina dupa 31 Martie si fiind aproape vreau sa ma pregatesc putin. Multumesc!
 
Sus