Intr-o buna masura ma incadrez eu aici, poate la 20 de partide/an, dar e si colectionatul o placere, sa stii. As sta mai mult pe apa, dar asta-i viata. Uite, ca am si vorbit de iesit impreuna, si din cat am vorbit am iesit fix o data in 2 aniNu mi-ar fi placut sa fiu colecționar sau deținător de foarte mult echipament , si sa fac 10 partide pe an
Cand?Atunci inseamna ca vei participa la Oasa/Vidra![]()
Smith surgeon / Super surgeon sau Duo Press bait 85. Astea le am folosit pentru lanseuri lungi. Iar fir, cred ca textil ar ajuta la cativa metri in plus.Se da problema : pescuit-păstrăv-ape salmastre ( guri de riuri care se vărsa in oceanul Atlantic). Se cer ceva năluci foarte castabile pentru pescuit la păstrăv.
Are cineva sugestii ?
Ideea e ca intr-o săptămâna plec in Newfoundland prin Lanrador și n-am voie sa pescuiesc fără ghid decât 800m stânga dreapta de autostrada sau in ocean. Vreau sa iau totuși un bat cu mine și sa-mi încerc norocul la păstrăv dar pentru ocean îmi trebuie castabilitate maxima. Daca aveți sugestii primesc bucuros ( aici sau in privat).
A, încă ceva, mono sau braid in apa salmastra ?
autocorectul pe telefonSalut Carol. Nu cauta surgeon ca nu o sa gasesti , e surger.
Ca sa iti faci o idee , cu cel de 8cm si 18 gr lansezi sub barajul de la Avrig , la canalul de fuga , de pe o parte pe cealalta cu un fir de 0.6.
Sunt de 4cm :3.5gr , 6cm :6.gr , 8cm doua variante 13 gr , 18gr si 10cm parca 28gr.