Naluci bune la pastrav

spin4fun

Stiuca
Aline, nu te-am intrebat in nume de rau, dar efectiv eram curios de ce vinzi aceleasi echipamente pe care ulterior le cauti. Atata tot. Nu am perceput ca pe vreo aroganta, dar si de era, nu e treaba mea jos palaria

Nu mi-ar fi placut sa fiu colecționar sau deținător de foarte mult echipament , si sa fac 10 partide pe an
Intr-o buna masura ma incadrez eu aici, poate la 20 de partide/an, dar e si colectionatul o placere, sa stii. As sta mai mult pe apa, dar asta-i viata. Uite, ca am si vorbit de iesit impreuna, si din cat am vorbit am iesit fix o data in 2 ani :))

Acum daca ai carnet si masina (felicitari!), te astept si pe la Cluj, sa iesim pe lacuri!

Gata, scuzati de off-topic!

Atunci inseamna ca vei participa la Oasa/Vidra nnnoroc
Cand?

Eu vreau multe , foarte multe ....sper sa ajung anul acesta la întâlnire.....macar cu două zile înainte de data stabilită, să apuc si sa pescuiesc puțin!
Am vrut să vin in fiecare an , n-avut cu cine , cu ce , sau n-am avut bani , ori am fost la munca...ori la vreun concurs ,etc !
Nu promit nimic , dar tare mult aș vrea să mă cunosc personal cu cât mai multi membrii!

As adauga la lista rotativele weta de la caperlan. Par niște copii de agila dar bat muuuult mai bine. Incredibil am avut atac pe cap de lanseu pe cădere. Puncte roșii. zimbettt Am pescuit in paralel cu smith, ponton 21 și meps. De departe astea au condus lupta. Fără sa exagerez.

kingofbeasts

Rod Builder
Se da problema : pescuit-păstrăv-ape salmastre ( guri de riuri care se vărsa in oceanul Atlantic). Se cer ceva năluci foarte castabile pentru pescuit la păstrăv.
Are cineva sugestii ?
Ideea e ca intr-o săptămâna plec in Newfoundland prin Lanrador și n-am voie sa pescuiesc fără ghid decât 800m stânga dreapta de autostrada sau in ocean. Vreau sa iau totuși un bat cu mine și sa-mi încerc norocul la păstrăv dar pentru ocean îmi trebuie castabilitate maxima. Daca aveți sugestii primesc bucuros ( aici sau in privat).
A, încă ceva, mono sau braid in apa salmastra ?

Salut King. In Scoția și Irlanda se pescuiește mult la păstrăv de mare. Abu toby, sg sandeel sau gume nelestate tot sandeel puse pe bombarda. Mai sunt spinerele alea cu cârlig lung și curbat pe care se pune peștișor. Lanseta de salmon 2.7m+ Cu mulineta de 4000.

shogunu65

Stiuca
Se da problema : pescuit-păstrăv-ape salmastre ( guri de riuri care se vărsa in oceanul Atlantic). Se cer ceva năluci foarte castabile pentru pescuit la păstrăv.
Are cineva sugestii ?
Ideea e ca intr-o săptămâna plec in Newfoundland prin Lanrador și n-am voie sa pescuiesc fără ghid decât 800m stânga dreapta de autostrada sau in ocean. Vreau sa iau totuși un bat cu mine și sa-mi încerc norocul la păstrăv dar pentru ocean îmi trebuie castabilitate maxima. Daca aveți sugestii primesc bucuros ( aici sau in privat).
A, încă ceva, mono sau braid in apa salmastra ?
Smith surgeon / Super surgeon sau Duo Press bait 85. Astea le am folosit pentru lanseuri lungi. Iar fir, cred ca textil ar ajuta la cativa metri in plus.

kingofbeasts

Rod Builder
Va multumesc la amândoi ! O sa văd ce găsesc dintre recomandările voastre și dacă nu, o sa improvizez cu chestii similare .
La gume nelestate ai ceva anume in minte Ovi_Spring ? Marime , culoare , stil ?

ily

Biban
Salut Carol. Nu cauta surgeon ca nu o sa gasesti , e surger.
Ca sa iti faci o idee , cu cel de 8cm si 18 gr lansezi sub barajul de la Avrig , la canalul de fuga , de pe o parte pe cealalta cu un fir de 0.6.
Sunt de 4cm :3.5gr , 6cm :6.gr , 8cm doua variante 13 gr , 18gr si 10cm parca 28gr.

shogunu65

Stiuca
autocorectul pe telefon
Salut Carol. Nu cauta surgeon ca nu o sa gasesti , e surger.
Ca sa iti faci o idee , cu cel de 8cm si 18 gr lansezi sub barajul de la Avrig , la canalul de fuga , de pe o parte pe cealalta cu un fir de 0.6.
Sunt de 4cm :3.5gr , 6cm :6.gr , 8cm doua variante 13 gr , 18gr si 10cm parca 28gr.
autocorectul pe telefon capzid

Sus