NFC

Tedi

Stiuca
Salutare!
Sunt din nou reduceri in SUA la blankurile NFC -50%
Ma gândeam, daca sunt doritori, sa plasam o comandă împreună si sa împărțim costurile.
Mulțumesc
 

Laoedi

Biban
Eu zic sa stati in banca voastra. Nu ca nu ar fi blancurile bune, insa nici unul nu respecta plaja de lansare. Unele sunt supradimensionate si altele sub. N ai niciun criteriu de orientare decat daca stii blankul. Altfel te țepuiesti..
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Subscriu la cele spuse de Laoedi , daca nu stiti exact sau ati vazut o lanseta pe blancul de il doriti nu va bagati. Chiar nu respecta plaja
 

L.N.D.

Biban
Eu am 2 buc. , SJ 762 IM si 705 IM , senzitivitatea apropiata de ST. CROIX Legend elite
amandoua duc mai mult cu cca 4 -.5 gr.
super bete de tavaleala .
 

MihaiP

Biban
Eu am trei blank uri de la NFC si sunt exact ce scrie pe ele. Am gresit cu unul dintre ele in sensul ca e mai mult de vobler, dar puterea e respectata. Si greseala e tot din cauza mea ca l-am luat din seria salmon/steelhead crezand ca seamana cu avidul sau legend, insa in realitate betelele de salmon sunt cele pe care le-am luat eu, nu cele pe care le vinde St Croix.
Luati-va dupa cei care cunosc nu dupa cei care isi dau cu parerea din auzite.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Luati-va dupa cei care cunosc nu dupa cei care isi dau cu parerea din auzite.
Eu as zice sa nu va luati nici dupa unii, nici dupa ceilalti, pescuitul inseamna o doza mare de subiectivism. Cu percepe unul un bat nu va fi identic cu ce imi place mie. Pe cat posibil incercati sa vedeti inainte sau daca nu, faceti ca mine, investiti la soarta si apoi vedeti pe buzunarul vostru ce si cum. In fond e simplu...
 

MihaiP

Biban
Deviem putin de la subiect, insa eu spun ca pescarul roman e foarte needucat. Isi ia blank din seria hot shot si vrea sa fie ranga pe varf. Cand vede blank ul zice ca nu duce puterea si nici nu intelege de ce e dat extra- fast. Pai sa se uite inainte ce inseamna hot shot sau plug, adica bat folosit la trena, fin si elastic pe varf ca sa permita inhalarea si cu mare putere pe talon. Abia dupa ce stie toate astea ar trebui sa se gandeasca daca are nevoie de asa ceva.
 

MihaiP

Biban
Nu. M-am uitat pe spfecificatii la SJ 762-2 HM. Pare super pt pescuit pe balta si n-o sa te surprinda niciun peste, fie el si somn sau vreun china de 20 kg. Se vede din filmare, un blank foarte conic cu putere mare pe talon.
 
Sus