• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

NFC

Salut si as fi interesat si eu de comanda pt. mine si 2 amici .Stie cineva cat ar costa transportul ? Eu mi-am facut cont pe site, am bagat in cos produsele dar a aparut un mesaj cum ca nu exista nici o modalitate de transport in Romania. Ei nu trimit direct ? Sau am gresit eu ceva ?
 
Transportul în ro pt o cutie cu 10 blancuri e 80 $, mai e o taxa de 10$ transport de la fabrica la sediu, 22% tva și vama, plus conversia mare leu-dolar la plata cu PayPal. Probabil merita de la 3 blancuri scumpe în sus.
 
Merci Claudiu si Karas Profesor.
Am sa incerc sa-i contactez sa vad ce raspuns imi dau. Daca transportul este in jur de 80 $ eu zic ca este rezonabil daca am strange de 10 blankuri - 8$/blank. Am avut o discutie preliminara cu amicii mei si am vrea vreo 4 blankuri. Initial am incercat sa vad transportul cu Fedex sau UPS dar la un pachet mi-au dat 400$ capzid. Sa vedem pana cand este promotia asta.
 
Am comandat in decembrie , costurile sunt cele spuse , singurul risc major apare la transport , au venit ambalate necorespunzator , neglijent chiar . Am avut noroc , au ajuns toate intregi .
 
Transportul în ro pt o cutie cu 10 blancuri e 80 $, mai e o taxa de 10$ transport de la fabrica la sediu, 22% tva și vama, plus conversia mare leu-dolar la plata cu PayPal. Probabil merita de la 3 blancuri scumpe în sus.
Taxa de 10 dolari este pe fiecare blank - Excise tax ? Sau este extra la pachet? In cosul de cumparaturi imi apare 4 blankuri pret lista blank + 10 $ pt. fiecare blank excise tax.

Mai bine le luati din europa. Ajung cam 1000 lei blankul.
Da, colegu' este o varianta la rodhouse sau tackle24. Trebuie sa ne facem calculul, tocmai de aceea intrebam.
De ex:
La tackle SJ706-IM = aprox. 150 euro acasa = 705 lei
La NFC 87$ + 10 $ excise tax = 97$ + 8$ transport (daca este 80$/10 blankuri si daca strangem de10) = 105$*1.22% = 128$ *4 lei/$ probabil cu paypal = 512 lei
Aprox 200 lei castig/blank daca am socotit bine habarnam, si daca ajung cu bine cum zicea colegul Pavalasc gandescccc.
 
Ultima editare de un moderator:
Socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ.
Si la banii aia ma refeream la hm. Nu imx.
Dar dupa cum spuneam si in alta parte: multi isi dau cu parerea dar prea putin cunosc..