NFC

dusko

Oblete
Salut si as fi interesat si eu de comanda pt. mine si 2 amici .Stie cineva cat ar costa transportul ? Eu mi-am facut cont pe site, am bagat in cos produsele dar a aparut un mesaj cum ca nu exista nici o modalitate de transport in Romania. Ei nu trimit direct ? Sau am gresit eu ceva ?
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ba da trimit direct, daca nu apare ii contactati si gasesc o solutie. S-au comandat direct in Romania
 
Transportul în ro pt o cutie cu 10 blancuri e 80 $, mai e o taxa de 10$ transport de la fabrica la sediu, 22% tva și vama, plus conversia mare leu-dolar la plata cu PayPal. Probabil merita de la 3 blancuri scumpe în sus.
 

dusko

Oblete
Merci Claudiu si Karas Profesor.
Am sa incerc sa-i contactez sa vad ce raspuns imi dau. Daca transportul este in jur de 80 $ eu zic ca este rezonabil daca am strange de 10 blankuri - 8$/blank. Am avut o discutie preliminara cu amicii mei si am vrea vreo 4 blankuri. Initial am incercat sa vad transportul cu Fedex sau UPS dar la un pachet mi-au dat 400$ capzid. Sa vedem pana cand este promotia asta.
 
Am comandat in decembrie , costurile sunt cele spuse , singurul risc major apare la transport , au venit ambalate necorespunzator , neglijent chiar . Am avut noroc , au ajuns toate intregi .
 

dusko

Oblete
Transportul în ro pt o cutie cu 10 blancuri e 80 $, mai e o taxa de 10$ transport de la fabrica la sediu, 22% tva și vama, plus conversia mare leu-dolar la plata cu PayPal. Probabil merita de la 3 blancuri scumpe în sus.
Taxa de 10 dolari este pe fiecare blank - Excise tax ? Sau este extra la pachet? In cosul de cumparaturi imi apare 4 blankuri pret lista blank + 10 $ pt. fiecare blank excise tax.

Mai bine le luati din europa. Ajung cam 1000 lei blankul.
Da, colegu' este o varianta la rodhouse sau tackle24. Trebuie sa ne facem calculul, tocmai de aceea intrebam.
De ex:
La tackle SJ706-IM = aprox. 150 euro acasa = 705 lei
La NFC 87$ + 10 $ excise tax = 97$ + 8$ transport (daca este 80$/10 blankuri si daca strangem de10) = 105$*1.22% = 128$ *4 lei/$ probabil cu paypal = 512 lei
Aprox 200 lei castig/blank daca am socotit bine habarnam, si daca ajung cu bine cum zicea colegul Pavalasc gandescccc.
 
Ultima editare de un moderator:

Laoedi

Biban
Socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ.
Si la banii aia ma refeream la hm. Nu imx.
Dar dupa cum spuneam si in alta parte: multi isi dau cu parerea dar prea putin cunosc..
 
caz concret MB 668-1 HM 720 lei toate costurile inclusiv transportul de la pers care a transmis comanda pana la mine acasa
 
Sus