NOI , suntem ROMANI - La Multi Ani ROMANIA !

adiwolf

Moderator
Membru personal
1 Decembrie ! = Ziua ROMANIEI si a tuturor ROMANILOR de pretutindeni
pentru cei mai batrani care isi aduc aminte zilele de Decembrie 1989 - aceasta emisiunea parca a prefatat evenimentele din acel minunat Decembrie si a rezonat cu sufletele noastre !
recunosc, sunt nationalist (dar in sensul bun al cuvantului si intelesului sau), am plans si plang si acuma de cate ori aud si ascult aceste melodii de suflet, inima imi tresalta de bucurie pentru ca am inca o constiinta nationala si sunt mandru ca apartin acestor locuri si acestei natiuni !


si o alta interpretare de exceptie a spiritului si sufletului romanesc


LA MULTI ANI ROMANIA !
 

yo3fhm

Biban
Desi pozele de mai jos nu fac subiectul Zilei Nationale a Romaniei, totusi doresc sa le postez, din cateva motive:
- am fost "apostrofat" amical ca in postarile anterioare, mi-am "anonimizat" figura, prin pixelare; da, procedez asa pentru partidele de pescuit, dar aici fac o exceptie pentru a infirma anumite presupuneri, hi hi;
- ma simt mandru ca sunt roman si sunt de asemenea onorat sa imi arat sustinerea fata de Romania si fata de sarbatoarea Zilei Nationale. Nu am alte poze cu drapelul romanesc in contextul dat, si de aceea, cele de mai jos consider ca sunt potrivite. Mai ales ca cei in compania carora ma aflu, sunt amici pe care ii cunosc de mult si de asemenea, pescari pasionati. Va dati seama in ce arie opereaza !

Pe puntea submarinului "Delfinul", la pupa, langa drapelul romanesc
(este si poza mea de profil):


Pe puntea submarinului "Delfinul", spre prova, in fata chioscului. In compania unui vechi amic, pescar pasionat, parte din echipajul submarinului. In fundal, se vede zona de pupa a distrugatorului "Marasesti":


Pe puntea distrugatorului Marasesti, la pupa, langa drapelul romanesc si in compania unui alt vechi amic. Si acesta este pescar pasionat, dar si un impatimit al radiocomunicatiilor (primul hobby care ne-a unit), fiind totodata membru al echipajului distrugatorului:


S-ar putea sa existe voci care sa incerce sa ia in bascalie dotarea fortelor navale si vechimea navelor existente. Pe undeva, pot avea dreptate. Dar va asigur ca acesti oameni muncesc din greu ca sa mentina in stare de functiune ceea ce mai exista inca. "Delfinul" este intretinut exemplar. "Marasesti" este o nava mai veche decat fregatele achizitionate de la englezi si este realizata dupa planuri rusesti, dar cu toate acestea, consuma mai putin carburant si din punct de vedere al capacitatii de lupta, le este inca superioara. Sigur ca flota noastra militara e minimala si invechita, dar ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca personalul care o deserveste isi da toata silinta sa o mentina intr-o stare cat mai buna. Oamenii aceia chiar muncesc cu pasiune, credeti-ma !
 

Espasia

Somn
S-ar putea sa existe voci care sa incerce sa ia in bascalie dotarea fortelor navale si vechimea navelor existente. Pe undeva, pot avea dreptate. Dar va asigur ca acesti oameni muncesc din greu ca sa mentina in stare de functiune ceea ce mai exista inca.
Cezar, in primul rand felicitari pentru poze, pasiunile tale, si comentarii.

Lasa-i pe cei cu vocile vuvuzele, lasa-i sa vorbeasca, caci "Iarta-i Doamne, caci nu știu ce spun". Asta este. Padurea are si ea uscaturile ei .......
Mereu cand plec din Marina din Tulcea, hai hui, prin Delkta, in tribord imediat dupa Marina, mereu vad parcata o parte din flota fluviala.
Si se vede ca oamenii de acolo chiar se chinuiesc sa le mentina functionale. Cinste lor.

Revenind,
"La Multi Ani români, La Multi Ani România."

Buna Dimineata Romania.jpg
 

Wurger

Somn
O idee pentru rodbuilderii romani.
In functie de zona din care e pescarul, se pot face modele cu culorile locale din portul popular.
Ce.ar zice o varga niponeza sa aiba pe cotor o mandrete de model oltenesc sau transilvan, sau un trandaaaafiiir di la moldova.....
70a48d7b240ce0a74cbfc385cc707e6c.jpg
 
Sus