Nu are balta pește

Sakitumi

Oblete
Buza ziua spinner-i.
De ceva timp îmi încerc abilitatea de a prinde biban.
Până azi, pe Dâmbovița, in cel puțin 6-7 ieșiri pe seară nu am reușit să scot decât 3 bibani. Ce e drept a fost neobișnuit de caldă, dar eu l-am jig-uit cat se poate de calm și răbdător cu mișcări fine și duioase.
Am scos strapazan sub barajul de la Ciurel dar niciodată biban.
Ce fac greșit? Jig de 3 grame, 5 uneori, fir textil de .10, leader de ,16, lansetă de 3-15 și mulineta de 2000.
Poate nu mai are balta pește de la atâtea fuste de plasă..

miker2ka

Stiuca
Are, are.
Incearca gume de 4-5 cm. Si inceraca dropshot. Eu nu stau mai mult de 10 lanseuri pe loc. Nu am tax, ma mut 50 m. Pana incepi sa te prinzi unde sunt localizati.
Mereu am pris sub podul de la opera

Sakitumi

Oblete
Are, are.
Incearca gume de 4-5 cm. Si inceraca dropshot. Eu nu stau mai mult de 10 lanseuri pe loc. Nu am tax, ma mut 50 m. Pana incepi sa te prinzi unde sunt localizati.
Mereu am pris sub podul de la opera
Sfat luat și urmează să îl pun in practică.
Întrebare separată de subiect:
Ai forfac de drop shot gata facut de acasă și îl montezi pe apă?
Mă gândeam să fac două și doar sa le agăț de agrafă daca nu am succes la jig.

Mulțumesc frumos!

Ultima editare de un moderator:

orka

Stiuca
Cam mare puterea la lanseta, ia ti ceva pana in 10 gr si xfast sa simta si aghioasa de biban, mai umbla si la fir( de ex. eu dau cu 0.04), fire intinse iti doresc si Da ai dreptate, prea cald.....

miker2ka

Stiuca
Sfat luat și urmează să îl pun in practică.
Întrebare separată de subiect:
Ai forfac de drop shot gata facut de acasă și îl montezi pe apă?
Mă gândeam să fac două și doar sa le agăț de agrafă daca nu am succes la jig.

Mulțumesc frumos!
Monturile le am in trusa de biban, si alternez cu jig pana vad care da rezultate mai bune.
Cu firu nu-ti bate capu, nu e curent mare.

Maniacs

Biban
Luni seară a mâncat destul de bine, nu curgea apa deloc ... aveam atacuri aproape la fiecare lanseu ... doar pe jig am prins, la drop nu am avut succes ...
Marți apa curgea iar peștii erau destul de mârâiți, am scos câțiva dar mult mai slab decât în ziua precedentă...
Vedem cum va fi tura viitoare ...

Sus