Oscilante vintage?

Claw

Biban
Recunoaste cineva aceste oscilante? Posibil sa fie niste linguri romanesti vintage sau chinezarii ?
20221106_210901.jpg
 

Septimiu

Salau
A doua de sus in jos seamana foarte mult cu o oscilanta pe care am cumparat-o de foarte mult timp de la un magazin "Sportul" - cred ca era o retea nationala de astfel de magazine in perioada de dinainte de '89 si cativa ani dupa. O mai am si acum chiar daca este foarte oxidata. E destul de grea (grosimea e undeva pe la 2-3mm). O sa pun o poza cand dau de ea.
 

CTB

Oblete
Pentru pișcoturi confirm, sunt din comerțul socialist, ceva cooperativă le făcea pe cele mari și pe cele cu solzi altă cooperativă. Se găseau fie la magazinele de „sport-turism” fie la magazinul AJVPS-ului în Timisoara
 

Oane

Biban
Linguri vintage am avut vreo 2 acum multi ani de zile care s-au pierdut,inca nu eram atat de pasionat cu spinning-ul pe atunci,pe una am agatat-o la pescuit iar cealalta pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat cu ea si nu mai stiu nici ce firma erau,foar ca cea pe care am agatat-o dadea randament bun,la fiecare partida aveam cel putin o prezentare,bine,pescuiam si undeva unde colcaia stiuca.Singurile mai vechi sunt de la Gipo,am un siluro si un tac,in rest,niente vintage.
 
Sus