viClean
Stiuca
Ce model?

62.02US $ 25% OFF|TSURINOYA CLEVER Trout Fishing Rod 1.19m 1.57m 1.6m 1.85m UL L Power Line 1 6lb Lure WT 1 7g 2pcs Spinning Casting Lure Rod|Fishing Rods| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ce model?
Modelul de 1,6m scz nici nu m-am uitat ca apar 2Sunt doua modele. Una de 1.60 ul și una mai lunga de 2-7g.
Aaa stai ca tu esti in uk uitasem. Asa spunea si tipul care o vinde in ro spune ca e mai teapana pe 2/3 din ea si molicica pe varf. Pe mine ma pune pe gânduri ca din 5 lansete de clean 2 kuying teton 1-4grame si 0.3-3grame, tsurinoya elf, clever si kingdon micro aia e singura pe care o vinde pe restul nu vrea sa le dea. Si iti dai seama ca asta ma pune putin pe ganduriPe aia am luat-o și eu. Mâine ajunge. Ea e data 1-5g dar tipul care le importa aici mi-a spus ca ar duce ceva mai mult.
Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca multi pesti capitali. Arata demential mai ales ca se asorteaza cu mulinetaAstea chinezești de la jamie. Are pret de alie și îmi vine in câteva zile.
Cam așa se încarcă. Am aruncat in grădina acuma cu 3g+guma de 2g+ cârlig și arunca fain. Nu pare depașită dar cam acolo am simțit limita superioară. Vârful e grosut dar moale. Potrivită pentru voblere. Am dat și cu un poper de 2g și la fel se încarcă foarte fain așa din încheietura. Am simțit ca pot arunca lejer și sub2g. Eu o văd potrivită pentru clean ca are vârful ăla fain care arunca greutati mici dar nu e depășit când tragi voblerul. Celelalte lansete descrise de tine cred ca au vârf fff subțire de blector. Poate merg la microjig dar nu le văd de voblere. Deseară o scot la un test. Acuma și mulineta e tunata pentru greutati mici.
Vezi atașament 42792
Mi-a ajuns ieri! E super mulineta, super usoara si mica, parca e o jucarie. Nu are pic de joc, foarte inchegata. Tamburul se invarte de 3,4 ori mai mult in freespool decat gh100 chiar si cu rulmenti ray studio bfs rosii dar mai putin decat chronarch-ul. Ca si mulinare chronarch-ul mgl e superior, micromodule isi spune cuvantul cred. E si noua vedem dupa vreo 2, 3 partide cum se mulineaza. Oricum toleranta e foarte,foarte mica, abia scoti tamburul la aldebaran.Am ieșit cu puțin sa văd cum arunca. Da cu 2g fără probleme. Se încarcă frumos. Deși e blankul slim cred ca e destul de gros pe cotor ca are ceva putere.
Ti-a ajuns și tie aldebaranul. Cum se învârte?
Mai am de asteptat, poate o sa am ceva timp sa merg dupa pastrav dar e putin probabil ca nu prea am pe aproape. Cel putin 150km. Mai rabdam o luna ce sa facemIn pescuit o sa simti cat de fin se invarte. Apropo, la inceput e bine sa pui si ceilalti doi magneti sa te inveti cu reglajele. O sal lansezi greutati mici putin mai infranat. Pe urma poti sa le scoti si lansezi cu o setare mai mare la frana. Ca sa vezi ce iti place mai mult.