Peisaje

AlexH

Moderator
Membru personal

Aurel

Piranha
Locul cu papadiile este cel unde au trăit bunicii mei si unde am petrecut multe vacante in perioada cand eram elev. Tot acolo am avut parte de multe bucurii si satisfactia unei copilarii in mijlocul naturii oarecum virgine si nealterată de unii "semeni ai nostri". Acolo sunt niște poienite mirifice pline de verdeață și mai puțin umblate de "omul modern" cel care lasă peturi si resturi de la meniul consumat!
Mai las aici o poza cu un petic din acea "minune"
20190421_152838.jpg
 

Florin P

Stiuca
Aurele, daca depinde de tine, pastreaza locul unde au trait bunicii tai. Eu l-am vandut capzid, din alte considerente decat cele materiale (cel putin asa ma amageam), si nu a trecut mult pana sa-mi dau seama ca am gresit.
 

Aurel

Piranha
Aurele, daca depinde de tine, pastreaza locul unde au trait bunicii tai. Eu l-am vandut capzid, din alte considerente decat cele materiale, si nu a trecut mult pana sa-mi dau seama ca am gresit.
Cat va depinde de mine in mod sigur il voi pastra. E un loc minunat intre doua dealuri tăiate de un parau si intru- un capăt de raul Oltet! Acolo am pescuit de cand pot să-mi amintesc( din auzite de pe la vreo 4-5 ani) si ma leagă amintiri mult prea puternice de acel loc!
 
Sus