• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Permis Pescuit Ungaria

http://horgaszjegy.hu/
Cred ca de aici se poate lua / plati tichet pe zi on-line. Faceau reclama la acest site pe PVTV anu trecut, cica pentru premise si tichete pe zi. Cica se plateste on-line , si se listeaza tichetul, pentru a nu pierde timpu pana se deschide magazine de pescuit. Apropo de magaznele lor de pescit, ala din Bekesantandras, Peka-sport, unde e un mos mai ciudat, acolo am muscat-o de vre-o 2 ori. O data am ajuns mai repede hotarat sa sun la poarta(mosu locuieste acolo in aceeasi curte cu magazinu) > program era de la 9.. Am ajuns la 9 fara 15 minute.. a iesit mosu si mi-a spus ca deschide la 9. Alta data am ajuns intr-o sambata la 3 minute dupa ora de inchindere (parca ora 12) si al drecu mos tocmai a inchis in fata mea si nu a vrut nici de-al dreacu sa imi mai faca tichet. Mosu ala e taaaare ciufut. Acum s-a mai deschis un magazine la 500 de m de mos iar in sat mai e un magazine non-stop unde se vand si tichete / premise, numa ca gagicile alea de la tejghea nu stiu alta limba ecat cea amterna pe care io din pacate nu o cunosc, nu pot nicicum sa pricep limba lor, mi se "limba plimba-n gura" cand incerc sa leg 2 cuvinte..
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Am umblat azi pe la 2 magazine si m-au lamurit pana la urma.
Permisul de turist e valabil 90 si nu poti avea decat unul pe an. Dar dupa ce acesta expira, ei iti pot face unul national. Acum d-na de la magazin a zis ca ma costă si ala pana in 5000 huf, dar ramane sa aflu mai exact de ce pe site scria ca il pot inlocui gratuit cu unul national.
 
Permisul de turist se schimba gratuit in permis national daca in periada celor 90 de zile , sustii examenul national de pescuit ( asta scrie in ultimul paragraf aici http://portal.nebih.gov.hu/-/turista-allami-horgaszjegy-2017-ben- ) examenul costa 3500 HUF , Examinare se poate face în ziua anunțată de către ministrul Agriculturii o agenție guvernamentală consiliu de administrație, sau organismul autorizat să efectueze examenul de pescuit. Examenul constă în probe scrise și o fază orală. Cel mai probabil o asociatie locala de pescuit .
Aici despre testul national de pescuit :
http://www.khesz.hu/node/33
 
Ultima editare: