Permis Pescuit Ungaria

orka

Stiuca
Eu mi-am completat datele in contul online, mi-au dat numar de permis insa cardul nu o sa-l emita pentru ca nu sunt cetatean maghiar; chiar daca le-am dat adresa din Ungaria. Am scris despre asta si mai sus.
Permisul de turist nu e scump, m-a costat 2200 HUF (33ron) pt 2018. Problema e ca are valabilitate de doar 90 de zile din momentul emiterii si nu se poate face decat 1 data pe an.
Naspa,tocmai vroiam sa ma interesez cum e pe la ei,ca la noi,peste ,mai rarcrybaby,.. atunci vedem cum e la ceilalti vecini ( sarbi,bulgari,ukrainieni)gandescccc
 

4motion

Biban
Pentru anul asta s-a imputit rau de tot treaba
De anul asta se emit carduri pentru persoanele cu resedinta in Ungaria. Trebe sa ne inregistram la ei pe site si acolo se completeaza datele, inclusiv cele legte de resedinta, si apoi trimit ei prin posta cardul.
Probabil ca de anul asta o sa putem scoate doar permis de turist, asa cum era in urma cu 10 ani. Stiu ca pe atunci permisul de turist (alb) era cam 42.000 ft pe an, iar permisul national (albastru) era 28.000 Ft. Banuiesc ca dupa ce mai reglementeaza Orban ala ceva pe la legislatie, o sa putem sa ne facem permise de turisti cu pret dublu fata de unguri.
Asta e situatia momentan. Daca aveti pe careva care sa va fac aresedinta pe Ungaria probabil ca o sa fie simplu.
Ciombelete, esti din Arad.Mergi la magazinul de pescuit fishline la Arpi si iti face el permisu. iti trebuie copie buletin scanata, o adresa de email. el te inrgistreaza la ei pe site si iti plateste online, primesti confirmarea pe email ca ai platit. Permisul m-a costat 185 de roni si ieri mi-am platit in Ungaria taxa de 30.000 mii Taxa pe un An
 

Atașamente

Merci 4Motion, cred ca am vazut sambata permisul tau la Arpi pe raft :) . Al meu nu ajunsese inca.
Cardul meu o sa fie gata pe Joi.
Pe ce zona ai vizat cu 30.000 Ft? tot crisul? sau doar pe Bekes?
 

4motion

Biban
Joi am primit permisu, pe tot crisu și pe toate canalele e taxa. Dacă vrei ne întâlnim și îți arat chitanță, poate înțelegi mai bine ungurește:)
 
Unde ai platit taxa? La szeged? Eu anu trecut am platit la mosu de la Bekesszentandras si a fost 35.000 pe tot crisu de la intrare pana la varsare in Tsza + canalele aferente.
 
Salut!
Mi-a venit permisul, sambata l-am vizat in Szarvas ca si anul trecut pt tot Crisul + bratele moarte. 35.000 Ft
Am si facut prima iesire la feeder, vant foarte puternic, rezultate slabute.
Cica de anul trecut amurul e considerat invaziv, se poate retine la fel ca si fitofagul, fara limita.. sau poate nu am intele eu bine?
 
Salut! A fost cineva zilele astea la Dunare in Ungaria? Cum e apa? Mai vine mizerie / alge / scoici putrezite pe fundul apei?
 
Sus