• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

PG Dunare 2018

Espasia

refuz sa cred ca ai marjat la asa ceva !!!
permisul albastru se elibereaza DOAR de ANPA, direct si fara nici o conditionare, este gratuit si sunt obligati sa il elibereze la cerere
permisul alb se elibereaza de catre asociatia contractanta si are valori diferite in functie de asociatie
Este gratis. Da. Ok. Eu ti-am spus ce am patit aici. Pentru ca de la Sibiu, am primit carnet membru+ talon alb + talon albastru. Si da nu mi-au cerut bani, pentru talonul albastru
ANPA a dat la mai multe asociatii si talonul albastru. Pentru a fi impartit in teritoriu. Eu asa cred, si asa mi se pare logic
 
Mie mi s-ar parea normal sa nu iti mai trebuiasca inca un carton de alta culoare atata timp cat nu se plateste pt el. Si pentru care te pun pe drumuri. Personal trebuie sa merg dupa el la Caracal, doar lunea. Si mi se pare aiurea sa nu primesti PG daca nu ai cartonul albastru, atata timp cat imi platesc contributia. Asa ca, astazi, am intrat fara niciun PG si nici control de la politia de frontiera nu a fost.
 
pg-ul se obtine prin link-ul mentionat mai sus, dar trebuie copie dupa permisul ANPA albastru pentru Dunare si ape neconcesionate (se obtine lunea de la sedii si puncte de lucru ANPA -sunati inainte, au fost momente cand nu se gaseau) .

16 mai - deschis scrumbie intre km 374 - km 845 ;
23 mai deschis Dunare pe frontiera cu Serbia;
31 mai deschis Dunare pe frontiera cu Bulgaria;
6 iunie deschis la frontiera cu Ucraina , se deschide Razim-Sinoe si pe apele interioare .

sursa ordinul 8/174/2018
 
Am obtinut pg din toate județele mai puțin Galați unde am voie să pescuiesc pe Dunăre cu Anpa albastru. Dunărea la Galați nu este frontiera și nu am nevoie de aviz dar nu am voie să pescuiesc pe Prut care chiar este frontiera. Ciudat este că din cate stiam eu frontiera nu poate fi concesionata.
 
Eu am obtinut PG-uri on line , gratuit , de la: Constanta, Calarasi, Timis, , Dolj, Giurgiu, Mehedinti, Tulcea, Suceava, Botosani, Teleorman, Satu Mare.
 
In momentul in care am Aplicat pentru Constanta , Calarasi si Tulcea, pentru ca astea ma interesau in primul rand, am bifat si celelalte judete ce erau in lista. Nu pentru anumite ape , pentru ca am avut posibilitatea. Stiti si voi cum se spune: Nu sti cand iti trebuie!
 
Daca nu m-am facut inteles.
Atunci cand am depus cererile pentru PG-uri nu am avut decat permisul de la ANPA . Am cerut de peste tot si am primit aproape de la toti ( fara un judet din Moldova , daca nu gresesc , dar nu mai stiu de unde, dar daca asta conteaza pot sa caut- si era vorba de o apa de granita care era concesionata )
 
Salutare, ma gasesc in situatia in care nu pot sa mi procur ANPA albastru ptr ca cei din Ploiesti nu mai dispun de carduri.
La telefon ei se spala pe maini si te redirectioneaza catre bucuresti, unde evident ca telefoanele sunt blocate
Ce naiba e de facut in aceasta situatie!?
Ms
 
Bucuresti..... am fost luni din nou. Coada era la fel. Am.aflat ca era ultima zi. Nu inteleg cum vine asta cu ultima zi. Vine apocalipsa, seaca dunarea !?!?
Am trimis un mail politicos in care citam toate reglementarile legale pe care ar trebui sa le respect insa din cauza programului lor de impartire a permiselor nu voi putea sa nu fiu ilegal.
Daca nu ma suna sa.mi dea permis, o sa fiu pe dunare cu mailul la purtator, dovada a incercarilor mele de a fi de buna credinta.
Cu dovezile astea la mine (ma refer si la raspunsurile celor de la politia de frontiera) contest orice masura si nu semnez niciun proces verbal.
A, si ai dreptate Ciprian. Telefoanele nu functioneaza.
 
Epopeea continua, chiar daca oficial s-a incheiat procedura cu distrtibuirea permiselor.
Azi, profitand de faptul ca puteam sa plec de la servici, m-am dus la ANPA in Transilvaniei. Eram pregatit pentru orice - un nume de contact in interior, legitimatia de serviciu, niste hartii de 5 si de 10 prin buzunare sa ating pe cine trebuie, daca trebuie (portar, usi, functionari).
Profit de un moment de neatentie al portarului si ma strecor. Nu stiu daca v-am mai spus dar in birourile alea am lucrat eu prin 2010 asa ca ma simteam ca acasa.
Caut ANPA, de la parter la etajul 3 si..... nimic.
Am gasit pe o usa indicatia - Secretariat si Presedinte, dar camera (descuiata) era goala.
Cobor la parter, fac o volta ca sa para ca acum am intrat si intreb portarul de ANPA.
- Nu mai e aici. S-a mutat.
- Stiti cumva unde (speram ca in apropiere).
- Nu, ca nu au lasat o adresa pentru eventualii petenți.
Si apoi ca pe un secret,
- Stiu ca pe undeva pe Sfanta Vineri, in spate la Junior.

Sfanta Vineri se mai duce acolo.
De ce nu le-or fi dat nene online, daca tot erau gratis !? Te obliga pe tine sa le faci cu PS.