Planuri de vacanță

Adrian Sb

Stiuca
zamfi poate ne vedem pe apa daca mai ramai si ieșiți si maine.
Alin a plecat deja, dar a promis ca vine mai des, cand se termina autostrada Sebes Turda. :)

Ma uit la poze și mai sa nu recunosc Oltul . Se vede treaba ca e timpul sa mai dau și pe acasă . :)
Distracție faina sa aveți ! ;)
Cu puțin noroc poate văd și o coada de somotel de la voi sau ? gandescccc ( nu de alta dar apa aia e perfectă de șalău bucurostare)
Nu am vazut coada de somn, doar o stiuca si un strapazan, au vazut lumina zilei, pentru scurt timp.
 
Apa, soare, mare și nu numai. 20190803_190201-EFFECTS-EFFECTS.jpg20190803_231304.jpg20190802_202321-EFFECTS.jpg20190803_231401.jpg

Întâmplarea face ca vila in care is cazat sa aiba cea mai ok bucata de plaja amenajata si cu umbrelute de stuf din localitate, asa ca ii plin de deserturi cu 2 picioare. Nu pun poze ca am vazut din alte topicuri ca sunt destui oameni religiosi sau cu problema de sanatate. Pentru mine ii mai simplu pentru ca nevasta, fetita, varsta, burta, asa ca ma uit in voie la ele si din cand in cand mai zic , strict pentru mine, " rea-ti a dracu de stricate".
Pentru la anu deja am un plan. Cate o zi de vacanta pentru fiecare plaja din Lefkada.
 

Luigi

Stiuca
Am ajuns Acasã!!!!
20190804_192933.jpg

Aici la Bran incep muntzii copilariei si visurilor mele, ai lui Gavrilã si ai atâtor eroi, ai stramoşilor mei si ai multora dintre voi! Mâine o iau spre Vest, marti intalnesc niste baietzi faini...e frumos Acasã!
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Cate o zi de vacanta pentru fiecare plaja din Lefkada.
nu cred ca ai atatea zile de vacanta cate plaje iti poate oferi Lefkada si zona respectiva. vacanta frumoasa in continuare.

Am ajuns Acasã!!!!
bine ai venit ACASA !
indiferent cum ar fi, esti ACASA. bucura-te de tot si de toate, lasa lucrurile urate in urma si nu le baga in seama, le vei putea analiza mai tarziu.
acuma estei ACASA si este tot ce conteaza. thumbsuuuup
 
Sus