• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Probleme touch Lowrance elite 7 TI

Eu folosesc frecventele 83 si 200 khz, si urmatoarele setari:

sensitivity: Auto (cu +1, sau +2)
colourline: 83-84%
Advanced
-Noise rejection: off
-Surface Clarity: off
-Scroll speed: 3x sau 4x (eu am 3x)
-Ping speed: max
View
-Split: no split
-Pallete: nr. 13
-Temp. graph: off
-Depth line: on
-A-Scope: on
-Preview: off sau Cursor only
-Fish ID: off

Dupa ce faci aceste reglaje, mai trebuie doar sa reglezi si sonda, sa o pozitionezi ca sa iti vada montura atata la 2m sub barca, cit si la 20m sub barca.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
O sa verific si o sa incerc si setarile astea. Sonda e pozitionata in asa fel incat sa ramana cat de cat paralela cu luciul apei, cand stau pe loc, sau pana la maxim 3,5km/h.
 
O sa verific si o sa incerc si setarile astea. Sonda e pozitionata in asa fel incat sa ramana cat de cat paralela cu luciul apei, cand stau pe loc, sau pana la maxim 3,5km/h.
Alex , tre’ sa meargă , la al meu , așa păcătos cum e , văd jigul și la 35 de metrii adâncime când nu ma împinge briza astfel încât să-l pierd in afara conului . ;)
Zoran,singurul motiv pentru care nu l-am dus la garanție e ca n-am mai apucat sa ies cu barca astfel încât sa filmez chestiunile care nu-mi convin la el . ;) Îmi adun prima data probele și apoi li-l pun in brațe .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Zoran multumesc pentru setari. Acum vad jigul foarte bine. Cel mai important dintre toate a fost verificarea sondei, care nu statea chiar asa paralel cum credeam eu. Celelalte setari au facut ca acesta sa se vada excelent de bine si la 1m si la 10m (nu am fost pe apa mai mare).
In schimb trebuie sa precizez ca in 2 zile cu noul soft sonarul s-a restartat de 3 ori in timp ce butonam la el si de vreo 2 ori am avut probleme sa revin de la cea mai mica luminozitate la cea maxima folosind butonul de power. Sper sa fi fost ceva izolat.
 
Si la mine s-a blocat ecranul de 3x intr-o ora... hds carbon
Voi avea la mine intotdeauna cele 2 micro sd uri, softul vechi si cel nou.
Softul vechi functioneaza perfect, softul nou daca vreau sa fac o harta batimetrica :(((
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Softul cu Fish Reveal, desi nu a avut nici o problema de genul asta, nu a excelat la calitatea imaginii. Functia de downscan era aproape inutilizabila.
Ce imi place la asta nou e ca se pot copia hartile batimetrice de pe un sonar (card) pe altul.