Proiect de Ordin ANPA 2019. Permis de pescuit 2019

AlexH

Moderator
Membru personal
Apropo de asta, nu au reusit sa integreze nici macar o amarata de procedura de verificare a CNP-urilor si de respingere a celor invalide.
 

rine

Salau
Dacă eliberau 70 000 de permise când era taxa aia de 30 de lei
Nu tu populări,nu tu control ,nu antibraconaj..
Ce dracu făceau cu aproape juma' de de milion de euro pe an ? nervostare
 

danone

Biban
Aia nu se duceau la ANPA ci se faceau venit la bugetul de stat intr-un cont colector. Ca si amenzile, nu se duc in contul celor care le aplica. Deci ANPA nu prea avea niciun interes sa miste ceva.
 

rine

Salau
Sorry..dar amenzile ,in special cele pe persoană fizică, se duc la bugetul local.
Nu la bugetul de stat.
Cred că și fosta taxa anpa avea acest regim.
 
O sa incerc sa ma interesez unde ajungeai cei 30 de ron.
Codul fiscal 8609468 care se trecea la beneficiar pe ordinul de plata este al Ministerului Finanțelor. Deci aia 30 de lei nu se duceau la ei.

Dacă bine imi aduc aminte nici banii care ii platesti pentru acces și pescuit in delta la arbdd tot la bugetul de stat se virează dar o sa ma interesez in zilele urmatoare sa nu vorbesc prostii.
 

Wurger

Somn
Apoi cand se face bugetul pe ministere nici macar nu este proportional. Adica aia care au adus mult la bugetul de stat, nu sunt rasplatiti in consecinta. Asa ca ce interes sa existe. In plus la institutiile care tin de un anumit minister ajung de multe ori sume ridicole. Ca nu.i place ministrului cum a sarit la comanda respectiva institutie. Aia care pupa mana primesc mai mult. Fanarioți.
 

danone

Biban
Cam scurta lista. Dar nu vad apele de munte. RNP zice ca se pescuieste pe apele de munte cu permisul albastru. Sau le solicitam permis alb?
 

oberstd

Salau
Cam scurta lista. Dar nu vad apele de munte. RNP zice ca se pescuieste pe apele de munte cu permisul albastru. Sau le solicitam permis alb?
http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/file/Pescuit Sportiv/Decizia 146 08_02 2018.pdf

http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/nota112.pdf

http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/file/Legislatie /Protocoale/protocol rnp.PDF

http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/meniu_stanga/vanatoare_si_pescuit/tarife/LISTE Ape munte RNP aprilie 2014.pdf

danone
Pentru întrebări concrete privind pescuitul în apele de munte, ai aici, pe județe, telefoanele celor responsabili din cadrul Direcțiilor Silvice județene!

http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/Listaapemunte.pdf

jos palaria
 
Ultima editare:

oberstd

Salau
Cu cel albastru s-a pescuit si anul trecut pe apele de munte.
AlexH
Dragul meu prieten, mai există cumva permise ”albastre”, ”verzi”, ”roșii”...?
De bază luați ceea ce v-am postat în ”PDF” de la ROMSILVA!
1) Aveți comunicatul ROMSILVA în care se spune foarte clar că: ” fiecare Direcție Silvică /județeană în 2019 își stabilește individual tariful pentru apele de munte, dar NU MAI PUȚIN de 20 lei/ziua de pescuit;
2) Aveți tabelul în PDF, cu apele de munte care au rămas în administrarea ROMSILVA;
3) Aveți LIsta + telefoanele de contact cu responsabilii la nivel județean, unde puteți să puneți întrebări...
---------------------
O fi oare prea greu ca unii, cei interesați, nu neapărat tu Alex H, să citească atent și cu răbdare ceea ce-am postat adineauri/mai sus? Nu de alta, dar îmi reproșează unii mediatori/moderatori ca Adi Wolff că ”vorbesc” multe. Da, am spus multe ca fiecare să cunoască și să înțeleagă legislația asta de rahat în domeniul pescuitului recreativ, atît și nimic mai mult! Pot chiar și să n-o fac, fiecare ”mergînd pe brînci ca ursul” și văzîndu-și strict de intereselul personal, dar am considerat că suntem o ”echipă”. S-ar putea să mă fi înșelat, sau poate nu...jos palaria
 

AlexH

Moderator
Membru personal
De acord cu tine. Dar ai uitat ca majoritatea cetățenilor care te inconjoara nu inteleg sau nu isi fac timp sa inteleaga acele comunicari și articole de legislatie.
Nu te imbata cu apa chioara, gândește-te ca sunt multi chiar si aici pe forum care nu au avut răbdarea sa citeasca ordinul de prohibitie si nu stiu care e ultima zi de prohibitie. Eu consider ca daca inteleg mai bine acele documente e de datoria mea sa le fac mai intelese tuturor. Nu zic ca e rau sa insirui o serie de link-uri, dar retine ca majoritatea nici nu le deschid si nu trebuie sa te superi pentru asta.
Cred ca e mai productiv acum sa dai un raspuns direct la subiect.
Si ca sa revin, anul trecut permisele de pescuit erau in 2 culori, pt a fi ușor de deosebit. Anul asta sunt la fel. Dar asta o sti deja.
 
Sus