• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Reciclare lansete

Bre, eu studiez demult problema micilor. Diverse calitati, texturi, etc. Ex, mici lui Iordache, clasicii lui Cocosatu, cei de pe Miraslau(pt cunoscatori)...fostii Dedulesti, etc. Pot spune ca de departe, Branestiul bate tot, cu abator si retete proprii.
Am fost impresionat in mod placut, de cei adusi de claudiu la Scorei.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ma suparam daca nu ziceai de cei adusi de mine :) . Sunt topit dupa ei si tine minte, Dedulesti vinde tot astia facuti de cei din Valcea. Reteta protejata cu pretul vietii. Fac topic separat pt Okama , mai aflam un ciolan, o costita. Data viitoare iau mici... muuuuulti!
 
Am si eu in cotor de la un Colmic bass pro parca. A fost plesnit deasupra primului inel cred ca de barca ceva.
Cu ce pot sa il tai sa scap de zona fisurata?
As vrea sa ii gasesc un varf pe viitor pt ca imi place mandrina cum este montata si are inel k de plecare.
 
Cu o pila diamantata triunghiulara. Cu asta controlezi cel mai bine taietura si inchizi partea care ramane cu un shanfren elegant. Apoi indrepti putin ce ramane.
Se poate si cu traforaj dar daca nu ai zimti fini risti sa agati o fibra si sa strici integritatea partii ramase.
In orice caz, marcheaza la inceput cu un marker subtire waterproof.
Sau Dremell cu disc abraziv dar eu zic ca e prea mult.
 
Hai ca pun si eu ceva poze cu ultimele reciclari :)

Prima e o lanseta puternica, facuta dintr-o veche lanseta de crap, un Shakespeare Mustang, de 3.30 m si 2.5 LB, Din compozit. Blancul a fost curatat si revopsit in negru mat. Am folosit tronsonul de varf si o mica parte din cel de baza, a iesit o lanseta cu mufare deasupra de maner de 2.10 m. Duce lejer 70 g. O lanseta buna pentru jerkuri si glidere grele, am mai bagat-o si la somn cu liplesuri si cicade grele. Inelele sun Fuji Alconite, date jos de pe o Cabel's XML ce am transformat-o in trecut din cast in spin. Mandrina e Fuji ACS


La al doilea proiect doar manerul e reciclat.
Tot manerul e recuperat de pe o lanseta E21 Carrot Stick care a facut cunostinta cu o portiera de masina :((
Mi-a placut mult manerul asa ca l-am racuperat si a stat cuminte pana i-am gasit utilitate. L-am montat pe un blanc de fibra de sticla de la MHX.