• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Reciclate

I

ilie

Guest
La un Noritzi de 4-5cm,nu mai stiu,i-am dat barbeta jos si l-am facut alb.Sa vezi avat si clean prins vara pe canicula,imediat cum cadea si pleznea apa.Toamna tarziu il lasam in voia lui in curent pe apa relativ mica(1-1,2m) si-l tremuram din cand in cand....asa de bine il muscarea cleanul in orele diminetii :)
 
I

ilie

Guest
La vremea respectiva,atunci cand l-am luat, nu stiam ca in mine zace un mare talent artistic.Dupa ce i-am rupt barbeta (ca imi speria pestii)am strigat Evrika roflmaooo
Cand ajung acasa,caut ceva poze cu pesti daca vrei,de fapt il am si acum in trusa.
 
In timp ce faceam alte chestii, m-am simtit inspirat.
Sliderul ala era initial floating si continea una bucata bila de rulment de tractor care pe langa faptul ca dezechilibra naluca din timp in timp, mai facea si zgomot de esapament de mobra (marfa chinezeasca). Asa ca i-am dat niste gauri, i-am mai bagat niste alice si .....a iesit sinking. No good !
L-am operat iar, i-am mai scos din alice si l-am echilibrat critic sa fie suspending - am eu o marota cu astea suspending.
Pe urma l-am si vopsit, asa cum spuneam, inspirat de un Kawasaki Ki61 Hien (unde Hien inseamna .....randunica, nu hiena)
364bc5ca7f089850c41ae2fbd90c4b94.jpg
Alalalt e un Rapala luat cu 15 lei ca era vopsit in steagul Suediei. L-am slefuit si i-am aplicat foita de cupru. Urmeaza niste modele nemaivazute.
20170503_081652.jpg

Neavand rasina dedicata am optat pt lac mat in mai multe straturi.

Am uitat sa precizez ca prin gaura aia l.am umplut cu spuma poliuretanica pentru neutralizarea biloiului.
 
Ultima editare de un moderator:
Mi-am facut si eu ceva in genul dar a mai trebuit modificat si cate ceva,cel mai bine este sa ai si corp cu greutate la rotativa,sper sa prind ceva ca sa se merite modificarea.