Recomandare lanseta de biban / Combo

Ba face fata foarte bine. Il am si stiu ce ii poate pielea (adica angrenajele)
Daca ai Soare 2007, da, ala duce, pentru ca e de fapt un TP fara 2 rulmenti, dar Soare BB mi se pare o mulineta foarte firava. Nu cred ca ar face fata mai mult de un sezon de pescuit cu 7g si guma. Sa fim intelesi, este corp de 1000, deci angrenaje mici. Pe langa faptul ca nu vei trage naluca la fel de usor ca o mulineta de 2500, eu sunt sigur ca o vei pune pe butuci repede. Eu am avut un Soare BB C2000PGSS si dupa 2 partide la biban cu 3-5g si guma de 4cm am realizat ca nu e pentru mine. Acum ce sa zic, fiecare face ce vrea cu banii lui...Eu mi-am expus mai sus parerea si experienta personala...

Am TP 2500s .Are 250 de grame .Mă gândeam la TP 2000 sau Stradic 2500 CI4+. Vreau ceva de maxim 200 de grame.
Daca gasesti un TP 11 2000s , e fix ce trebuie.Ai recuperare mica si posibilitatea de a pune un fir subtire, fara sa umpli tamburul cu mono in prealabil si angrenajele si forta unei mulinete de 2500. Dupa parerea mea, TP11 2500/2500s/C3000 e mulineta cu cel mai bun raport calitate pret, iar cu un upgrade de rulmenti se apropie tare de Stella FE.

andreisavin mie mi-a lasat alta impresie soare bb c2000pgss. Si l-am pescuit 2 sezoane si cu voblere cu portanta mare in curent puternic de apa.
Pai de aia am zis ca impresia a fost strict personala.Am testat pana acum 3 mulinete UL: acel soare, un Vanquish C2000s model 2016 si o Stella FB 1000. Dintre toate, cea mai inchegata era clar Stella FB, dar nici aia nu era chiar ce trebuie pt jiguri de 7g si guma. Eu am luat stella cu gandul ca voi da pe Vale cu ea primavara cu jiguri de 7g, dar nu cred ca are forta necesara sa traga un jog de 7g pe apa de 7-8m.Nu mai zic de drill cu salai sariti de 3kg...
La stilul de pescuit pe care il va practica bobo(adancimi de 7-8m) eu cred ca se va chinui cu o mulineta cu corp de 1000. Diferentele de pret intre un Soare(aprox 500 ron) si TP sau Certate sunt considerabile, dar eu cred ca merita, daca vrei o mulineta trainica si pe care sa te poti baza.

C

cata54321

Guest
Salutare,sa nu mai deschid un topic nou si sa continui aici , am citit fiecare cuvant scris pana acum in acest topic ,insa sunt curios ce parere aveti de graphiteleader finezza de 2.26 0-5g, are doar 68g si pare o varianta interesanta, ori asta ori un tict sram extr 73t .Nu pot alege dintre cele doua,orice sfat e bine venit.Multumesc anticipat!

shogunu65

Stiuca
vezi ca finezza are varful solid si tict este tubular, finezza e regular fast iar tict cred ca extra-fast.... ambele variante (tict/graphiteleader) sunt facute si cu varf tubular si cu varf solid, doar sa iei ce crezi ca ti se potriveste.
Daca nu vrei neaparat sa dai 3-400 euro pe o lanseta de biban, vezi ca Graphiteleader a scos niste lansete (finezza, corto) cu UX in coada (sunt facute in China) si sunt cam la jumatate de pret (dar nu comandate de la noi). Cel mai bun pret pentru Graphiteleader il gasesti in Bulgaria, mie mi a livrat cu plata la primirea coletului (coletul a venit cam in 2-3 zile).

C

cata54321

Guest
Multumesc frumos,cred ca raman la finezza ,despre ticturi am vazut ca sunt deja vorbite destul de mult doresc sa incerc ceva mai deosebit.Merci din nou, sapt viitoare o comand :)

Stefan128

Biban
Salutare! A pescuit cineva aceasta lanseta Crazy Fish Perfect Jig 76LT 2.30m 3-15g ? Sunt in cautarea unei lansete de salau/biban UL pentru lacuri ( 2-3m.) Aveti ceva recomandari ?(200-500lei)

Sus