• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Recomandare roti barca pneumatica!

Pe langa asta, o sa ma gandesc la un sistem de prindere a sondei in locul uneia dintre roti.
Asa fac si eu, cand ies cu "galoșu pleumatic". Pun sonda exact peste ghidajele rotilor cu un suport mobil. Cumparat. Dar rotile le folosesc extrem, extrem de rar (desi le car permanent cu mine) doar cand spal barca si o mut prin curte sau prin garaj. :):):)
In rest o "lansez" direct de pe peridoc. Caut mereu locurile unde pot face asta. Dar, la nevoie, punem rotilele. desi este ..... cam grea.

Cu stimă,
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
desi este ..... cam grea.
cam grea?!!!! amaaaazed
este ciment, sifonier umplut cu beton, capzidcapzid

Nemernic
sa fi atent la impachetarea barcii cu suportii aia prinsi pe placa motor - trebuie protejati cu ceva sa nu intre in conflict cu pvc-ul barcii
cauta o solutie de umplere/imbracare a suportilor cu ceva care sa nu afecteze materialul barcii la impachetare si transport
la Zodiac-ul meu am asa ceva pe oglinda si le-am bagat pe interiorul suportilor cate o bucata de poliestiren extrudat, in asa fel incat sa iasa in afara iar la impachetare (desi impachetez barca doar odata pe an) nu ajnge fierul pe materialul barcii, este protejat de poliestirenul acela (hai ca ai inteles ce dracu vreau sa spun zimbettt)