• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Recomandarea zilei

Un topic in care sa adunam chestii care ne-au impresionat așa de mult încât e păcat sa nu le împărtășim și altora ;)
Pentru început o rășină uv care de vreo 2 luni e parte obligatorie din trusa mea de pescuit . Fie ca ai de matisat rapid un inel pe un bat pe balta fiind fie ca , tre sa lipești o barbeta la un vobler sau sa -i astupi o gaura sau fisura , fie ca vrei sa faci rapid on ochi realistic la o năluca ( caz in care mai trebuie și un marker permanent roșu sau negru), fie ca ai de pansat o cutie crăpată sau vrei sa sigilezi ceva , chestia asta își merita fiecare cent . Se activează la lumina UV și se întărește între 4si 8 secunde!amaaaazed
Vine sub forma unui pix cu propria lui lampa uv in coada și deci e cât se poate de mic și ușor pentru a fi portabil. Tine la apa.
Arată așa :
B1148283-84D7-4A6C-A959-60F0AC07F165.jpeg
 
De data asta nu vin cu un produs ci cu un site ;) Probabil cel mai util site pentru cei ce vor un bat custom in materie de informatie cu privire la blankuri vine din franta . Gasiti pe el informatii complete despre conicitati (masurate pe zona manerului din 5 in cm centimetrii), greutati, putere de aruncare si poate cel mai util dintre toate , un comparator de blankuri la care poti baga simultan blancuri de la producatori diferiti si sa le vezi cum se indoaie in sarcina. Am verificat personal cateva blankuri pe care le cunosc si se comporta ca pe grafic (asta nu inseamna ca nu pot exista si erori). Personal as, cumapra de la ei si numa ca rasplata pentru aceste informatii si modul in care ele sunt prezentate.

Asta-i site-ul (pentru care-i multumesc bunului meu prieten grey-wolf ) :https://www.rodhouse.fr/en/x-ray-rod-blanks/4991-sj-736-1-x-ray-lmx-3290000007056.html

Ps. gaisti la descrierea unor blankuri (zic unor pentru ca n-am stat sa le verific pe toate) si plaja de aruncare inscrisa pe lanseta dar si parerea lor cu privire la "cat duce batul" ;)
enjoy