Recomandarea zilei

kingofbeasts

Rod Builder
Ca tot am făcut plinul de la canistra , va mai las una așa … pe picior de plecare : furtunul de tras ( benzina, motorina , vin , și orice altceva ) .
Arată așa :
B94CB496-0A61-47D9-9726-D1BBEAD1DF2A.jpeg

Are o bila care suge in locul tău
54DED7D5-0DAF-4A2D-969F-6F14E1BCEA6A.jpeg

Te scutește de pus gura pe spurcaciuni când ai de mutat lichide ( sau de ridicat și ținut in brațe canistre și damigene la golire ). Pur și simplu scuturi capătul cu bila in lichidul pe care vrei sa-l tragi și el își face treaba.
Nu știu dacă e cel mai descriptiv video dar la repezeala e bun și asta :
 
Salutare!am și eu o întrebare,de unde as putea lua un micro Cip GPS pt barca,sa îl pun pe barca in caz de furt sa văd non stop unde se afla de asemenea și pe celelalte motoare termic și electric multumesc anticipat!
Fire zbuciumate!
 

kingofbeasts

Rod Builder
Inițial au avut o versiune de plastic însă, acum ca au și model de aluminiu, am adăugat și eu câteva la arsenal :
9E608CB1-51FF-4343-959A-028431A95346.jpeg

Au atât de multe utilizări încât e pacat sa nu ai măcar una mică lângă ghemul de paracord iar ca dimensiune , cea mică e ok și ca e.d.c
E7EB940D-A135-4D96-A68A-A79B0AE17273.jpeg

Și când le-am luat am completat pachetul cu încă ceva bun de avut in b.o.b
C10C0045-AEDD-4D0D-9918-13E780355E7D.jpeg
 

kingofbeasts

Rod Builder
Apropo de lupta cu sistemul folosind propriile lui arme și lupta pentru drepturi va mai dau un exemplu , tot recent și tot personal.
Aici se bate foarte mult apa in piua pe safety distanțare socială și alea alea. Prin urmare m-am enervat și am socotit ca e momentul oportun ca sa încerc sa-mi aduc contribuția la rezolvare unei probleme mai vechi , și anume , achiziția permisului de pescuit online . Dacă vreodată puteam avea un motiv valid în baza căruia sa cer asta statului Canadian și mai exact provinciei Quebec , ei bine ăla a venit la fix cu covidul , distanțarea socială și mai ales starea de urgenta in care ne aflam acum. Prin urmare ma pun sâmbătă și scriu următorul mail la minister :
Vezi atașament 42858
Evident am invocat ca argument principal exact ăla cu care ma toaca la cap statul de dimineața pana seara și anume siguranța.
Azi , primesc următorul răspuns:
Vezi atașament 42859
Cu alte cuvinte, ma informează ca tocmai lucrează la un sistem de vânzare a permiselor de pescuit online.
A se observa răspunsul in franceza la întrebarea in engleza. Pana sa fiu in baza lor de date cu adresa in Quebec, de câte ori le scriam îmi răspundeau in engleza sau cel puțin engleza și franceza. Cum am intrat cu adresa in partea franceza cum îmi răspund numa in franceza ( și ma obliga astfel sa învăț și sa vorbesc limba ).
Dacă scriam mailul asta anu trecut , poate anu asta îmi luam permisul online. Evident cu conditia ca, același mail sa-l mai fi scris și altii sub o forma sau alta( altfel , te cataloghează drept lunatic, îți răspund politicos și-și văd mai departe de ale lor).
Deci , poți lupta cu sistemul dacă profiți de ocazie atunci când ti se iveste ;)


Cât privește permisul de pescuit și valoarea pe care o are mailul meu de aici , pot sa spun ca lucrurile stau altfel decât se văd din România . Răspunsul lor nu e deloc evaziv și doar de liniștire pentru ca nu-și permit asta. Asta pentru ca dacă la anu problema nu e rezolvată și cineva poate dovedi ca s-o îmbolnăvit ca a trebuit sa iasă din casa ca sa-și facă permis de pescuit, iar in presa ajunge informația ca guvernului i s-a cerut sa ia măsuri in contextul in care se cunoștea gravitatea situației in caz contrar, persoanele responsabile din minister pică automat din funcții , iar bolnavul poate da statul in judecată pentru prejudiciile suferite.
Mailul asta aparent fără valoare , in situația de fata, e ca un cal in centrul tablei de șah.

Numa ca idee (referitor la discutia de aici https://www.spinningclub.ro/threads/recomandarea-zilei.1956/page-5#post-127417), anul asta mi-am facut permisul online bucuriemare
47AFCBF4-ED3C-42F4-BAFF-FC16483427CA.jpeg
 
Ultima editare:

kingofbeasts

Rod Builder
Nu mai știu dacă v-am recomandat sau nu banda asta dar la mine și-a găsit loc de cinste in trusa de supraviețuire și chiar in trusa de pesti. Printre altele , la nevoie poți încerca sa repari un bat rupt pe balta pentru a salva o partida altfel încheiata .
Și dacă tot vorbim de benzi , asta e aproape la fel de utila mai ales dacă ai de izolat in teren conexiuni electrice pe la barca . se numește selfamalgamating tape și cam așa funcționează :
 

Claudiup

Oblete
Nu mai știu dacă v-am recomandat sau nu banda asta dar la mine și-a găsit loc de cinste in trusa de supraviețuire și chiar in trusa de pesti. Printre altele , la nevoie poți încerca sa repari un bat rupt pe balta pentru a salva o partida altfel încheiata .
Și dacă tot vorbim de benzi , asta e aproape la fel de utila mai ales dacă ai de izolat in teren conexiuni electrice pe la barca . se numește selfamalgamating tape și cam așa funcționează :
De unde ai achizitionat o ?
 

kingofbeasts

Rod Builder
Nano tester de baterii (AA,AAA,etc.) îl poți ascunde in portofel, sau îl poți cara pe /in victorinox .
7111BD5C-0628-4931-AFE0-9F64D6BCB388.jpeg
4AB021F9-2E6A-406A-A2ED-94F7CE811328.jpeg
C13BFBF8-DC42-4886-BCB9-5BBC286C0A24.jpeg
9A91B4A2-E007-450F-807D-9AE4BFF37C9F.jpeg

90468104-D9AA-469A-BD65-2C254EB2C265.jpeg

Ideea nu-mi aparține însă mi s-a părut geniala și nu puteam sa n-o împărtășesc cu voi . Cum însă trebuie sa-i dam cezarului ce-i al cezarului , mai jos aveți link spre videoul de la care m-am inspirat și va învata pas cu pas cum se face.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Duracell a implementat chestia asta pe unele tipuri de baterii de aproximativ 2-3 ani
Si nu sunt singurii care au facut asta
 

Wurger

Somn
Cu toata admiratia pentru cautarile tale neobosite, am avut un set de Duracell dinastea si cand nu mai aprindeau nici 2 leduri se ducea testul ala pana aproape de capat. Cam ca la bratara sanatatii. O poleiala termosensibila.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Eu am probat in paralel cu un tester electronic și pe baterii bune și pe semiconsumate și și pe terminate total și nu mi-a dat cu virgula .
Poate am prins eu o serie mai buna , cine știe …
 

kingofbeasts

Rod Builder
Un mic gadget care face toți banii :
448568BD-A09C-4B13-9A8C-A95BA8F17ACC.jpeg

E un card reader pentru Iphone (dar nu numai întrucât merge si la android) care permite stocarea și vizualizarea de fisiere direct de pe telefon fără vreo aplicație specială .
Aveți descrierea completa aici :SD Card Reader for iPhone / ipad / Android / Mac / Computer / Camera,4 in1 Micro SD Card Reader Trail Camera Viewer, Portable Memory Card Reader SD Card Adapter Compatible with SD and TF Cards(Black) https://a.co/d/fztOGZ8
Eu l-am luat cu precădere pentru a putea vizualiza direct pe telefon imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la mosie atunci când ajung acolo . Alta aplicație e backup la poze , și la datele importante de pe pc ( pe care le pot avea cu mine și accesa astfel doar la nevoie).
Rol are și in survival. Am un micro sd card cu poze făcute unor cărți de profil ( survival, ghid de plante, ghid de ciuperci, prim ajutor si navigație etc.) fotografiate pagina cu pagina si prin intermediul adaptorului ăstuia nu numai ca le pot accesa de pe mobil dar si de pe aproape orice alt device dacă telefonul nu-mi merge).
Nu in ultimul rând,asta am descoperit după ce l-am luat , îmi permite sa-mi incarc lanterna de buzunar de la telefon ( in cazul asta cu rol de powerbank) chestie a carei importanta am descoperit-o după ce am plecat de vreo doua ori după ciuperci cu telefonul descărcat si powerbankul uitat acasă . 10% la telefon nu te duc prea multe minute noaptea in pădure însă fac cu ele 2 încărcari de lanterna si aia ma duce câteva ore bune .In plus dacă transfer energia din telefon la lanterna nu mai am o mâna blocată cu telefonul dat fiind faptul ca lanterna pot s-o atașez și la pălărie și la ochelari și s-o fac astfel frontala ( apropo , după un an de utilizare zilnică , pot sa va recomand cu mare drag și fără nici o rezerva și lanterna) .
Ca marime nu e mare
B46A9DB2-DA11-47C1-80A5-4515EEB139A7.jpeg

B1C86A80-DCD5-4F5C-9231-D6D0C4D1E662.jpeg

Eu îl țin in husa de la tetmocamera alături si de câteva caruri si un stick
877163E6-901F-4698-A889-DD55B2955C94.jpeg

Din păcate cele doua carduri nu pot fi accesate simultan ci doar alternativ însă nu e un factor de disconfort asta .
Un alt avantaj e ca are si mufa mma si mufa tata pentru iphone si astfel poți încarca telefonul in timp ce folosești adaptorul pentru fisiere . Pentru prețul pe care-l are din punctul meu de vedere face toți banii mai ales ca nu are cabluri sau articulații mobile care pot ceda in timp de la uzura.
 
Ultima editare:
Sus