Mersi de info, atunci nici nu ma mai stresezExista acel joc si la case mai mari. Degeaba scapi de acel joc minuscul pe moment, ca dupa 2,3 pesti mai mari revine. Iti zic din propria experienta.
Adevarat ....peste mic si rar ce-i drept. Trist!Chiar nu trebuie sa te stresezi. Pescuitul in sine trebuie sa fie mai presus de un joc mic, un fasait al textilului , o deviatie usoara a lansetei pe varf, etc. Toate astea ne " streseaza " in ultimii ani din cauza pestelui cat mai rar si mai mic. Cu ceva ani in urma cand dadeam cu caraitoare si bete de juma de kil jur daca ma mai stresa ceva. .. si probabil nu sunt singurul..
Stiam.)) As vrea sa scap de joc nu de twin power!
Oare nu e prea putin...cantitativ zicLa mulinetele de crap (mulinete de forță, tractiune)care aveau vaselina din fabrica ,am băgat 50ml de 85w140 de la firma Olipes din Spania ,e ulei pentru cutii de viteze profesional ! La mulinetele pentru răpitor am băgat ulei 20ml din decathlon pentru lanț biciclete se găsește la 100ml ,e ulei siliconic ;am încercat și ulei de drujba 2T verde ,de inalta turatie ambalat de firma huskvarna,e un ulei cu tehnologie din formula 1 .
Salut! Ai reusit sa gasesti pe cineva in Cj care repara mulinete? M-ar ajuta enormȘtiți pe cineva în Cluj Napoca care sa se ocupe cu reparatul mulinetelor?
E vorba despre un Penn Sargus de 2000 la care pocalul numai revine in poziția inițială,arcul îl aduce până aproape în capăt ,iar de acolo doar cu mana.
Picapul nu revine in poziția inițială!
Am incercat sa iau legatura cu cei de la WordPress,din pacate nu au un nr de contact asa ca le-am trimis mail,dar inca nu am un raspuns din partea lor.Pentru functionarea corecta a mulinetelor, dupa un anumit timp, acestea trebuie desfacute si servisate pentru o durata de viata cat mai lunga si o functionare corecta. Pentru cei care au mulinete de reparat, servisat, gresat, schimbat, upgradat rulmenti, galeti sau comandat piese pentru ele am doua recomandari pe care puteti merge 100% cu incredere:
1. https://mulinete.wordpress.com
Cunoscut ca si Edi Curiosu
2. Dumitru Anghel - https://www.facebook.com/dumitru.anghel.182?fref=nf
Un om cu foarte, foarte mult bun simt, preturi mai mici (puteti trimite mulineta si pe posta la el, deci costuri mult mai mici) dar care cu siguranta stie ce face si nu va dezamagi. Poate fii contactat la adresa de facebook de mai sus sau la nr de tel: 0722.447.609
Ai in privatAm incercat sa iau legatura cu cei de la WordPress,din pacate nu au un nr de contact asa ca le-am trimis mail,dar inca nu am un raspuns din partea lor.
Oare ma puteti ajuta cu un contact a lui Edi Curiosu pt o problema cu o mulineta?
S-a rezolvat prin schimbarea rulmenților din manivela si curățarea galetului.Am dus-o la doctor, la prima vedere pare-se ca mulineta merge foarte bine si e doar in mintea mea..
Ramane peste noapte pentru investigatii mai amanuntite.