Review produse SpinningShop.ro

G

geza pal

Guest
Poți aduce ce am scris mai sus , s-au trebuie să se adune mai multe comenzi. Timpul nu este o problemă , pot să aștept . Dacă îți fac o listă poți să aduci ? S -ar putea să nu poți comanda ce cer, dar cu timpul cred că putem rezolva .

G

geza pal

Guest
Am spus de la început nu mă prea pricep la net, s -unt începător. Unde -i mesajul privat , s -au îți dau un nr de telefon ?

Claudiu

Administrator
Membru personal
In partea de sus apesi pe mesaje si gasesti mesajul meu privat. Vorbim acolo
Screen Shot 2018-08-24 at 18.56.53.png

O revelație pentru mine a fost Keitech Sexy Impact... la biban. Chiar dacă are 9 cm am prins și bibani de 20 cm la ea, dar în general am reușit să fac o selecție, bibanii prinși pe Sexy au avut o medie clar mai mare decât cei prinși pe alte năluci. Și atacurile... feroce! Cred că tare îi enervează și dau in ea și când nu sunt neapărat dispuși să se hrănească.

Le-am pescuit pe apă de 1 - 1.2 m, armate cu jig de mărimea 2, lest 2 grame. Țăcănite din vârf, mai mult pe substrat, asemănător dropshot-ului. Ajută o picătură de super glue între gumă și lest.

Îmi pare rău că nu le-am dat mai multe șanse primăvara devreme la șalău.

IMG-20190420-WA0005.jpg

O revelație pentru mine a fost Keitech Sexy Impact... la biban. Chiar dacă are 9 cm am prins și bibani de 20 cm la ea, dar în general am reușit să fac o selecție, bibanii prinși pe Sexy au avut o medie clar mai mare decât cei prinși pe alte năluci. Și atacurile... feroce! Cred că tare îi enervează și dau in ea și când nu sunt neapărat dispuși să se hrănească.

Le-am pescuit pe apă de 1 - 1.2 m, armate cu jig de mărimea 2, lest 2 grame. Țăcănite din vârf, mai mult pe substrat, asemănător dropshot-ului. Ajută o picătură de super glue între gumă și lest.

Îmi pare rău că nu le-am dat mai multe șanse primăvara devreme la șalău.

Vezi atașament 22131
Pentu mine sunt cele mai bune,au o miscare excelenta, cred că din cauza asta se activează bibanii.singurul minus este ca se rup ușor.

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salut Gabi, din pacate nu cred ca se vor mai intoarce in stoc. Nu au prezentat interes si furnizorul meu a renuntat la ele. Drept sa iti spun si aici a fost lipsa de interes, desi sunt niste produse super misto. Asta e

AndreiV

Oblete
Am comandat mai multe de pe spinningshop.ro. Dar ceva consistent …imi aduc aminte ca am cumparat vreo 7,8 plicuri de SmithVivid Live ,alb sidef si verde…Foarte multumit.

Sus