Review Ultimate Fishing BC 80 XXH Fat Pike

LukeS

Biban
Daca tot nu ajung la peste, zic sa fac un review.

Cred ca s-au implinit mai bine de 2 ani de cand am cumparat lanseta din titlu. E o lanseta de baitcast de 2,4 m, 1+1, cu o putere de 80-200 gr facuta de francezii de la Ultimate Fishing, pe blankul careia au trantit un „handmade in Japan” pe care nu stiu daca sa il cred. Cu toate acestea, pentru mine s-a dovedit a fi o lanseta absolut senzationala pentru aplicatiile XH - mai exact swimbaiting la stiuca.

Am folosit-o de la 80 gr pana la cca 150 -160 gr. Se descurca excelent de la 100 in sus, dar arunca decent si 80+.

Actiunea as zice ca e Regular - nefiind un par, lanseta este ideala ptr acest tip de pescuit. Tine stiucile agatate chiar si cu triple debarbetate. In drill se incarca adanc, dar are rezerva suficienta de putere.

Cotorul e lung, depaseste 40cm (ochiometric), fiind placut in aruncare si in pescuit. Nu este atat de lung incat sa fie deranjant (vezi Westin W4 Monsterstick).

Nu este o lanseta usoara, are 234 gr, dar pe aceasta plaja de greutate lansetele usoare sunt limitate ca si numar. Se echilibreaza bine cu Tranxul de 300 - deci cu o mulineta pe la 330 gr.

Per total, pentru o nisa a pescuitului care, desi se dezvolta, nu are inca o selectie impresionanta de lansete, UF Fat Pike este o optiune excelenta pentru cineva care vrea sa isi doboare un record la stiuca.
 
Sus