• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Rezultatele partidelor

Deci poza nu pun ca nu am! Insa am ratat o stiuca mare azi si un salau.Sa zicem ca salaul s-a asezat pe guma si am ramas doar cu ...solzul! Insa cu stiuca a fost show! Si am ratat-o pentru ca ...mi-am stricat mana cu feederul! Nu e la misto ! Am lucrat ca un pescar de feeder incepand cu contra si terminand cu drillul...Exista totusi diferenta intre cele doua stiluri :) )))
Ca sa nu-mi stric si mana de feeder , o sa raman inca pe feeder pana vine bruma ...Fraier este ? ;)
Nici eu n-am prins nimic azi , ca nici n-am fost măcar :p:)
Însă batul muzei de finețuri a prins !
A prins contur ;)
și am și poza zimbettt

2B028A83-7BBE-4D3D-A790-4D24E7311642.jpeg
 
Cand cauti dihania intotdeauna te lovesti de probleme,mai mari,mai mici,asta era ultima pe lista dar s-a intamplat sa fie meniul complect :) acum le-am avut pe toate pe rand,de la ancore smulse cu o bucata din naluca.....salbaticia nu iarta nimic dar e al drakului de fain sa te pui cu ea.

 
Ultima editare:
Am scos si eu barcuta mea azi pe apa ...prima oara in 2018 ! Plm... Deci cateva marle la kil si binecunoscutul, pt.mine, drill cu somn, pe fir de 16 lbs naughty Dar asta a fost mai smecher ca mine si dupa cca 10-15 minute de plimbat cu barcuta si tot tacamul amaaaazed , a scuipat un jig de 5/0 ! Dovada ca daca nu e pestele tau il scapi si cu jig mare!Recunosc ca eram cu Legendul M si am fortat un pic... Undeva pe la 12-15 kg mustaciosul.Nu a fost mare ,dar a fost rau ! Imi pare rau ca nu pot sa va ofer decat cca 20 sec de drill ,filmat de departe de prietenul Andrei .Scuzati calitatea filmarii.
Ps:in loc de poza ,normal crybaby

 


Ete strapul. Dintr-o intimplare intimplatoare jigul a trecut pe la nasul dumnealui.. Io va zic sincer, motaiam in adidasi cu ochii in soare..n-am vazut nimic, numa' am simtit ca vrea cineva sa ma traga de lanseta in apa.. Poi se poate? Sa nu poti sa te bucuri linistit de un apus? Ca de fapt io am iesit sa iau aer, sa ma relaxez, lanseta si nalucile sunt asa... un pretext... Cum unii plimba pekinezul, asa plimb io shimano, daiwa si mai stiu io cum ii cheama pe ailalti pekinezi.. N-are importanta.. Chestia e, ca la densitatea de peste existenta in apele noastre..sa se atarne un peste la tine in carlig... nu e decat o intimplare intimplatoare...
 
Azi o dubla frumoasa bucuriemare pe nalucile preferate dupa ce am plimbat lingurile degeaba prin apa,stiuca inca nu vrea,cel putin la mine,in schimb niste bibani hapsani au dat iama intr-un Dolinger de la Berti si o Delta de la Gipo,cum au inceput avatii sa faca scandal la suprafata m-am activat instant si am bagat la inaintare ce aveam mai bun :) a venit primul dupa 5m de la lansare iar apoi celaltat mai tarziu dupa ce mi-am dat seama ca pierd inutil timpul,a fost senzatie pe Germina,uitasem cum era bucuriemare,a mai fost unu mai mic dar nu a vrut sa stea la poza in apa si s-a eliberat singur pe un Taifun de la Berti,da i-am retinut,azi am facut crima :) partea faina e, se bucura vecinu,merita la cat m-a ajutat si acum ne apucam de treaba iarasi.
Edd, cred ca avatul ala s.a proptit cu picioarele in mal.
Se pare ca pestilor mari le place peste munti, nu aici in fieful lui..... ucigă.l crucea.
Chiar ca s-a proptit,asta si din cauza ca nu ii las in apa sa faca prea multe figuri si face pe mal dar stiu sigur ca pleaca glont in apa asa ca in videoclip doar trebuie sa am grija la degete. ;)
Naluca nu a fost coparseul.....cand prinde o pozez langa peste ca si azi. ;)
 
Azi am avut iar o zi din alea care ma fac sa nu mai vreau decit spinning, ar fi fost chiar perfecta daca ieseau si pozele...
Ziua recordurilor
Am inceput pe lac:
20180915_093448.jpg

Dadeam la salau la un amestec intre grub si shad de la Orka, care pe Cazane cica face ravagii, cu fluorocarbon si tot tacâmul.
20180915_171332.jpg

Jiguiam in dinti de fierastrau si la recuperare m-am proptit in dânsa. 85 cm, PB, intzepata perfect in coltzul gurii, nu a luptat prea dur, doar la mal ceva headbanging, dar am avut inspiratia sa slabesc frâna in drill... Mai greu a fost sa desfac minciogul cu o mânã. Poza a facut-o o babã cu Parkinson care s-a nimerit pe acolo, iar bunicutza mi-a mai facut o belea, de care m-am prins mai târziu:
20180915_141404.jpg

Am continuat pe râu, la un Meps nr.3 auriu a intrat cel mai frumos pastrav de pânã acum, 43 cm si cu un colorit superb! Incredibil de vânjos si luptator! Doar ca poza e tulbure, tanti si-a pus amprenta pe lentila camerei... am vazut doar dupa eliberare, asa ca fantezia voastra e libera in a va imagina frumusetzea Lui! (am mai prins unul mai mic pentru tigaie, iar pe altul mare si rãu de tot l-am scapat ca fletzul in curentul apei, asa un pastrav puternic nu am mai avut).
Am continuat in pãdure si voi incheia in bucatarie:
20180915_162103.jpg

Sunt un om fericit!
Ce am invatzat azi:
- sa am mereu minciogul pregatit
- daca mi se mai baga vreun super-pastrav in curent sa nu-l mai fortzez contra curentului, mai bine o iau la fugã in jos pe bolovani sau apã sau ce-o fi si il scot din aval
Toata stimajos palaria