Rezultatele partidelor

toby

Stiuca
Frumoși șalăi are Dunărea! M-am oprit jumate de oră la întrare în Dubova dinspre Orșova, anul trecut am văzut pe unu ca dădea cu peștișor și am dat și eu, prins un strap. Anul acesta avem loc nu mai este disponibil, s-a început de construit... am dat la nimereală și au ieșit ăștia 2.
Dacă mai știți vrun loc unde pot da de pe mal după șalău/ avat pe lângă Eșelnița...
Vezi atașament 45884Vezi atașament 45885
Încearcă in aval de Manastire pană la intrarea din golful Mraconia
 

Luigi

Somn
Pe ãsta l-am simtzit! Nori, ceva vânt, frig si esentzialul e ca s-a rãcit putzin lacul, de i-am si dat in scris unui coleg (fara exagerare) ca azi sau maine prind salãu. "Nu e numai vreme de salãu, ci de salãu mare!". Asa a fost:
20210921_161159.jpg

89 cm.
Dãdeam degeaba cu dinamovista, se pare ca e varzã si la pescuit, nu doar la fotbal, si pe locul meu de recorduri imi şopteşte instinctul de pescar "Pune-o bre pe aia chartreuse, care îi place lui Zamfi!" O trec o datã pe unde mai fusesem si ma loveste norocul! Si nici nu eram atent, ca doar mai trecusem pe acolo, asa ca am contrat la vreo secundã si l-am luat de coltzul gurii, din afarã. Restul a fost un drill pe cinste, o tzeapã din coamã intratã adânc in deget si o învãtzaturã: sa stau naibii chitit pe fir, ca altfel pot rata asa o bucatã!
 
Sus