Rezultatele partidelor

Primii 2 pesti pe anul asta,i-am prins azi.
Un salau trecut de 4kg (pe grip) pe care nu am avut cum sa-l pozez pentru ca telefonul era pe malul celalalt...si o cumatra!
PB stiuca ~110

Atașamente

• 20230310_163019.jpg
    20230310_163019.jpg
    322,6 KB · Vizualizări: 128

Aurel

Piranha
Bravo!
Ma bucur pentru voi!
Pe privat....acolo e loc sa îți bați toate recordurile
Nu o spun cu răutate, doar prin prisma faptului (trist dealtfel) ca pe "natural" nu prea mai exista "marfa"
Nu vreau sa fiu nostalgic, dar ce vremuri am prins!....vai de mine.....si acum.....trist

Aurel

Piranha
Desi nu aici trebuie scris, o sa îți spun în câteva cuvinte cum a fost azi:
Oriunde lansam dădeam în plase, oriunde ma uitam erau numai barci care scoteu/băgau plase.....sa-ti mai spun....
Pe "privat" măcar nu dai în plase și cam știi ca este și pește în balta.
Fără supărare, hai sa nu comparam peștii "mofturosi" cu lipsa lor, sau prea puțin pește în multă apă și aia înțesate de plase!

spin4fun

Stiuca
Desi nu aici trebuie scris, o sa îți spun în câteva cuvinte cum a fost azi:
Oriunde lansam dădeam în plase, oriunde ma uitam erau numai barci care scoteu/băgau plase.....sa-ti mai spun....
Pe "privat" măcar nu dai în plase și cam știi ca este și pește în balta.
Fără supărare, hai sa nu comparam peștii "mofturosi" cu lipsa lor, sau prea puțin pește în multă apă și aia înțesate de plase!
Pai si au voie sa bage plase acolo? Controale se fac? Daca ati sunat sa reclamati (in cazul in care erau in ilegalitate) ati fost refuzati sau ati avut probleme? Eu am patit sa reclam si sa-mi faca scandal politistii ca le am dat de lucru, desi au prins vinovatii in actiune, de asta intreb. La Cluj nu fac controale. De aceea nici nu le mai platesc cotizatie, am ales sa platesc la AquaCrisius, desi nu pescuiesc in Bihor.

Pai si au voie sa bage plase acolo? Controale se fac? Daca ati sunat sa reclamati (in cazul in care erau in ilegalitate) ati fost refuzati sau ati avut probleme? Eu am patit sa reclam si sa-mi faca scandal politistii ca le am dat de lucru, desi au prins vinovatii in actiune, de asta intreb. La Cluj nu fac controale. De aceea nici nu le mai platesc cotizatie, am ales sa platesc la AquaCrisius, desi nu pescuiesc in Bihor.
Unde se referă Aurel , se eliberează autorizații de pescuit comercial… nu ai ce sa le faci…

Bănuiesc ca nu ne spui și unde este țesătoria asta din motive de protecție (pene, geamuri sparte) ca doar locul zici ca e contaminat deja. Nu se mai prinde peste deloc ?

Claw

Biban
da e pacat ca se intampla asta si e o frustrare mai adanca decat pe privat atunci cand sar stiucile pe langa barca si sa nu reusesti sa le prinzi cu nimic.

Luigi

Somn
Inca un episod al serialului Mistery "Unde stau pastravii iarna?".
Râul fix ca acum 2 saptamani, mic, rece bocnã si limpede, da' o zi de primavara fenomenalã. Asa de frumos, de nici nu mi-a parut rau ca primul loc era pustiu de peşte. "Plm, mai bine ma las de pescuit si ma apuc de parapantism."
20230318_144638.jpg

Nici celelalte locuri magice nu au tzinut peste, dupa cum spunea un clasic, "iarna nu-i ca vara". Si fiindca in manualul de pescuit scrie ca pastravii stau iarna pe dupa bolovani, si daca tot exagerez cu lanseta de 5-20g, ia hai sa fiu Overkill pina la capat si sa bag mepsu' greu. Si ai naibii ca printre bolovani stateau. (Atit cit stateau, ca am gasit doar doi).
20230318_170509.jpg

Si uite asa am mai invatzat un stil de pescuit la pastrav, stilul Overkill. Pãgubos, dar Heavy Metalpunk

Erikosu

Salau
Inca un episod al serialului Mistery "Unde stau pastravii iarna?".
Râul fix ca acum 2 saptamani, mic, rece bocnã si limpede, da' o zi de primavara fenomenalã. Asa de frumos, de nici nu mi-a parut rau ca primul loc era pustiu de peşte. "Plm, mai bine ma las de pescuit si ma apuc de parapantism."
Vezi atașament 53162
Nici celelalte locuri magice nu au tzinut peste, dupa cum spunea un clasic, "iarna nu-i ca vara". Si fiindca in manualul de pescuit scrie ca pastravii stau iarna pe dupa bolovani, si daca tot exagerez cu lanseta de 5-20g, ia hai sa fiu Overkill pina la capat si sa bag mepsu' greu. Si ai naibii ca printre bolovani stateau. (Atit cit stateau, ca am gasit doar doi).
Vezi atașament 53163
Si uite asa am mai invatzat un stil de pescuit la pastrav, stilul Overkill. Pãgubos, dar Heavy Metalpunk
La asa frumuseți nici nu trebuie sa prinzi!

Sus