Rezultatele partidelor

anem

Stiuca
dacă nu reușesc sa ies la pescuit, ma uit la poze ... unul dar bun:

05813EA2-5378-4DE8-9719-1600684E6F4B.jpeg

v-as arată și ultima captura ... dar nu e forumul potrivit ...
 

Mal

Biban
Ne plătea Savage Gear să ne pierdem vremea p-acolo.
Nu, bre! Potrivire si nimic mai mult. Gripul l-am identificat la KastKing. Îmi plăcea Rapala, dar nu le-a dat prin cap să-i facă un cioc, ca să-l bagi mai usor in gura de la pește. I-a dat la chinez. De atunci au apărut și la noi, brănduite sub diverse companii cu pretenții și prețuri în consecință.
Poza cu pește nu am pus-o pt că am hotărât să nu mai pun nicăieri poze cu capturi. Pescuiesc pentru plăcerea mea și sunt bucuros să schimb impresii cu alți pasionați de spinning, dar evit orice ar putea da nastere la competiții. Eu oricum nu as face față, dar asta e alta poveste. Competițiile, vlogurile și egoul sunt unele din cauzele pentru care apele sunt pustii.
M-a îngrijorat când am văzut că cei care vor să se apuce de pescuit, întreabă destul de des (sau măcar au gândul ăsta): Aș vrea să pescuiesc la baboi pe Cireșoaia și să postez aventurile și cantitățile pe vlogul personal. Vă rog să ami confirmați dacă comboul de 3 mii de euro pe care îl vizez mă poate ajuta să postez săptămâna viitoare. Menționez că m-am hotărât să trăiesc din această relaxare (ca Mike Iaconelli). Aștept sponsorizări!
Pfuu, bine ca ai raspuns, ma gandeam ca numai eu rad la glumele mele, dar inteleg perfect trendingul si evident iesirea de urgenta fara (alte)detalii. Eu anul asta merg cu plumbi la mine, ca sa depasesc recordul de greutate la salau, ca sa ma dau mare online, daca la americani merge, poate ma ia Rapala la echipa lor, sa le leg jiguri si suport de bere vorbitor.
 

Espasia

Somn
Dar nu zic nu la întâlnire, dacă ți-e dor de o gherlă ;)
lasa'l bre ca le are pe ale lui, gramada, nu ii mai trebuie altele externe !
de gherle vorbesc zimbettt
Nu de gherle imi este ”teamã”. Vorba lu’ Wolf…….alea sunt ultimile mele probleme.
Dar sincer imi este dor de o tabãră de pescuit, cum organizam…….”în tinerețe”…..zimbettt
 

Edi

Stiuca
Am pescuit in puf.
Dupa multe luni de pauza, am plecat in sfarsit la pescuit, si nu la noi ca e prohibitie ci la vecinii nostri unguri ca la ei se poate.
Ajuns pe apa am fost intampinat cum se cuvine de tantarii care au fost prezenti non stop si de puful de plop care era prezent peste tot (si in c...r am avut puf). Parca eram intr-o camera, dupa o bataie serioasa cu perne. Cred ca mai mult am curatat firele decat am pescuit. Cum eram hotarat sa pescuiesc, (dupa atata abstinenta) am uitat repede de aceste inconveniente si vorba aceea "Pe ei si pe mama lor". Dupa multe lanseuri si schimbat locuri si naluci, apare si primul atac, ratat bineinteles dupa atatea luni de pauza. Mai am doua atacuri si alcelea ratate, motv pentru care schimb tactica si pestele tinta si dau dupa salau. Acelasi film, schimb locuri, gume, gramaje si pana la urma am o trasatura serioasa, intep si aduc la barca o stiuca de toata frumusetea. A doua zi directia salau sau stiuca, dar nimic, asa ca sper ca avatul sa ma salveze. Acelasi lucru ca si in ziua anterioara, atac, rateu... Pana la urma am un atac mai hotarat si apare primul avat mai imbracat. Schimb locul si mai prind un avat mai frumos ca primul si inca unul mai mic dupa care pauza totala. Parca a apasat cineva butonul de OFF. Ultima zi a fost scurta, ca drumul pana acasa e lung si in cele 2-3 ore de pescuit nu am avut nici un atac. Pana la urma pentru prima iesire a fost ceva de vis, cu toate inconvenientele legate de tantari si de puf.

WhatsApp Image 2023-05-25 at 11.15.56.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-25 at 13.08.59.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-24 at 13.35.13.jpeg
 

Meserie

Salau
In sfarsit iesirea pe Tisza a venit.Odata cu ea si Tantari la greu,puf plutitor excesiv. Pe Tisza apa era cam sparta,salaul nu era activ deloc,asa ca salvarea de la gherla a venit cu cativa avati.
 

Atașamente

  • DE5748E8-2FCD-4E65-936F-4025B9DC0B0B.jpeg
    DE5748E8-2FCD-4E65-936F-4025B9DC0B0B.jpeg
    359,6 KB · Vizualizări: 142
  • 9ABAF9DC-387E-4DE1-8B54-792A5289D891.jpeg
    9ABAF9DC-387E-4DE1-8B54-792A5289D891.jpeg
    276,4 KB · Vizualizări: 121
Sus