Rezultatele partidelor

Pi3.14

Stiuca
IMG-20230917-WA0007.jpeg
20230917_143119.jpg

Cica iesire la clean....pe Timish...

anem

Stiuca
anem când postezi tu in topicul asta, îmi vine sa imi șterg toate postările . Zici ca noi, cei din țara asta minunata, pescuim in acvariu, iar tu in ocean la trena. Nu-i drept. Glumesc, felicitari!!!

imi pare rau pentru situatia din Romania ... din pacate orice peste este dus acasa, se braconeaza la greu ... nu poti sa ai alte asteptari. cu parere de rau imi amintesc Dunarea la intrarea in tara in urma cu vreo 20 de ani si avatii aia ce rapeau toata ziua in anumite locuri ... huh. acum din zona aia nu aud mai nimic de bine, cate un salau mai rasarit care la modul cel mai rapid este inghesuit in plase pentru a nu fi vazut de altii si ceva avati rataciti strict prin aunmite zone.

Aditzu321

Biban
Fain la Tarnița.Atacuri de pastrav peste tot, langa baraj clenoci...ca si capturi, vreo 20 de bibi din astia cu 10 dungi, un racnaughty si un clean ratat....sper ca data viitoare sa scot la poza un pastravior.
received_1016558213010722.jpeg

Snapchat-877720876.jpg

Snapchat-201430593.jpg

Am observat ca in ultima luna am prins tot felu de lighioane, nu stiu ce-i cu mine...broaste, serpi, raci..

Sus