Salutare

Salut toti membrii acestei comunitati si va spun bine v-am gasit. Ma numesc Radu si am fost infectat iremediabil cu acest microb al pescuitului in urma cu foarte mult timp. Chiar am verificat acum, si primul permis de pescuit il am vizat in anul 1986, cand bateam impreuna cu taica-miu malurile Dunarii. Ca mai toti pescarii, am trecut prin toate etapele acestei frumoase ”boli cronice”, de la pescuitul cu varga la pluta si pana la spinning. Nu am incercat niciodata pescuitul la musca artificiala, dar de fiecare data cand vad emisiunile de profil de pe Fishing & Hunting, ma tenteaza sa incerc si acest stil de pescuit, care mi se pare cel mai sportiv dintre toate si cred ca la un moment dat nu voi mai putea rezista in fata acestei tentații si ii voi ceda :) . Oricum, ca sa ne intoarcem la oile noastre, de prin anul 2005-2006 pescuiesc exclusiv cu naluci artificiale iar in urma cu vreo 5-6 ani am trecut de ”partea intunecata a fortei”, de care m-am indragostit in mod irevocabil, asa ca în prezent am vreo 6 combo-uri de cast si doar doua de spinning, care oricum mai mult someaza. Nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc si pe aceasta cale pentru ca m-ati primit în mijlocul acestei frumoase comunitati si sa va urez la toti FIRE INTINSE !!!
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Salut radu_andrei
bine ai venit printre noi.
multumesc frumos pentru prezentarea facuta
te asteptam in continuare sa participi activ la acest forum si sa imbogatesti aceasta comunitate cu experienta ta
 

zamfi

Somn
Radule bine ai venit! Ma bucur mult sa te regasesc activ aici pt. ca ai ce spune! Ca sa inteleaga comunitatea , este colegul care mi -a vandut cu multa vreme in urma doua Aviduri ! Si mi le-a trimis fara bani sa le pescuiesc si sa ma decid...Acuma ori eu prezentam incredere :) ori Radu este un tip deosebit! Apoi mi-a facilitat vanzarea unui MHX in Resita.Deci Radule ...jos palaria
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salutare si bun venit Radu, se preconizeaza o iarna cu multe discutii. Avem un flux consistent de oameni super in ultima vreme. Bun venit!
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Bun venit Radu , frumoasa prezentare speram ca prima postare sa nu fie și ultima .

Avem un flux consistent de oameni super in ultima vreme. Bun venit!
Apropo de asta , sunt ceva restricții la forum și nu poți vedea poze sau anumite subiecte? Am văzut multe înscrieri in timp scurt dar mai toți s-au oprit la prima postare gandescccc
 
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase de bun venit si pot sa spun ca eu, ca nou venit pe acest forum, nu am intampinat absolut niciun fel de restrictii in a accesa vreun topic sau a vizualiza vreo poza. Din contra primirea a fost asa calduroasa incat nici nu-mi mai vine sa ma deloghez de pe cont :)
 

zamfi

Somn
La restrictii...era o data o problema cu vizualizarea pozelor daca nu erai logat ca membru.Poate nu mai este asa.
 

zamfi

Somn
Scuze atunci , nu am mai stiut si de aceea am zis ca sunt anumite restrictii.Care mie mi s-au parut ok.
 
Sus