Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze acesta sau alte site-uri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Mă numesc Alin, pescuiesc în Germania și Franța în special pe râul Rin și Neckar unde se prinde șalău, somn, biban și știucă. De curând am achiziționat barca și acum ma orientez după motor.
Salutare
Salutare! Am si eu niste rude care stau in Stuttgart si ma tot bate gandul sa ma duc pe la ei sa fac si de un pescuit. Am vazut ca trece Neckar pe acolo. Care este procedura cu permisul etc? Poate ai putea sa mi dai niste sfaturi daca nu te deranjeaza
Alex Daniel
In Germania poti avea permis de turist, in general valabil pe 3 luni. Ar fi bine sa ai permisul românesc la tine, fiindca la primãrie (Bürgerservice), acolo unde iti faci actul, te vor intreba daca ai permis in Romania si daca ai dat examen pentru el. Bagi si tu o pescãreascã si ar trebui sa meargã. Neckarul e superb, dar cam pescuit...
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.