• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Shimano...mulinete ''finute'' si Daiwa mulinete ''de forta''..

Eu nu s fanul nimanui, dau cu daiwa ptr ca asa am apucat de la inceputul spining ului, m am hotarat sa mi iau daiwa dupa ce am vazut la george ca si a luat branzino, daca appucam pe shimano ,mergeam cu el la drum...ceea ce nu e exclus sa mi iau o stella de 4000 sa mi echilibreze megabass ul ..voi vedea, asa ca si daiwa si shimano au mulinete bune si f bune....eee ce ziceti ,sunt impaciuitor???
 
eu cred ca cel mai bun brand de mulinete trebuie sa se numeasca SHDAIWA... Apropo shimano si daiwa facute de acelasi concern , conform teoriei conspiratiei, clapping
 
Poate sa imi explice si mie un impatimit cunoscator daiwa de ce sunt atatea morethane la vanzare in ultima vreme?Am vazut vreo 3 pe olx si inca vreo 3 dincolo...sa fie vreo buleala?
 
nu sunt partinitor si nici nu am vrut sa fiu ironic...pur si simplu eram curios..
PS: eu am doar Shimano(Vanquish, STella FE si FB), dar daca ar fi sa merg pe dunare sau alt rau mare, as lua o Daiwa...
 
Parerea mea e ca nici unele, nici celelalte nu sunt la nivelul asteptarilor.
Ma refer la modelele noi.
Certatele Hyper Custom se vinde in maxim 48 ore si nu se intoarce niciuna la revanzare, spre exemplu.
 
Da ce sa zic! ca fara 1000 de euro in mulineta nu mai poti pescui.
O mulineta de 200 de euro pescuita dupa destinatia ei trebuie sa tina fara probleme mai multe sezoane.
Unii le vand ca au asteptari prea mari, altii au o boala, boala de scule noi si scumpe, cum au femeile boala pe haine si machiaje. Nu zic ca e de rau ca stiu cum e....helpppnnnoroc
 
Parerea mea e ca nici unele, nici celelalte nu sunt la nivelul asteptarilor.
Ma refer la modelele noi.
Certatele Hyper Custom se vinde in maxim 48 ore si nu se intoarce niciuna la revanzare, spre exemplu.
George aici intervin si eu in legatura cu Certate Hyper Custom, am avut si eu una adusa din Japonia aproape noua, era marimea 2500R am pescuito de cateva ori si m-am indragostit de ea pentru mine era mulineta perfecta, cand pescuim cu ea imi dadea o senzatie de finete si putere in acelasi timp. Mi-a venit pasarica cu baitcastul si initial am zis chiar daca trec pe cast mulineta asta nu o vand, am tinuto cateva luni, pana intr-o zi cand mi-a venit o idee aiurea ca nu are rost sa tin atatia bani investiti intr-o mulineta care nu o foloseam, acum imi pare rau ca am vandutocapzid
Am puso dincolo de vanzare si dupa o ora m-a sunat cineva si a fost foarte hotarat sa o cumpere fara sa negocieze pretul (a si cumparato aceea persoana), am puso rezervata si apoi am mai avut trei clienti care mi-au oferit bani jos dar am dato la primul care m-a sunat. In opinia mea a fost cea mai buna mulineta.clapping
 
Mie imi plac cei carora le place sa se innoiasca mereu...De obicei nu prea pescuiesc mulinetele si le scot la preturi avantajoase.
Sunt destui care nu stiu sa faca diferenta intre o mulineta buna si una de kk, dar cu nume bun. Mai sunt si cei care le cumpara fara sa puna mana pe ele...Durereeee
In fine ma bucur ca exista cei pt care o zgarietura sau un mic defect reprezinta un motiv de a vinde o mulineta/lanseta la pret pe care sa mi-l permit.
Altfel nu mai aveam Branzinobucuriemare
 
Parerea mea , cele mai bune stele care au fost facute sau poate editia millenium dar nu am avut ca sa pot face o comparatie.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Milenium a fost mulineta cu cel mai fin rulaj pe care l-am vazut insa foarte nasol facuta vopseaua pe ea. Se cojeste, se pateaza. De ce spui ca acel model FW a fost cel ma bun?
 
Milenium a fost mulineta cu cel mai fin rulaj pe care l-am vazut insa foarte nasol facuta vopseaua pe ea. Se cojeste, se pateaza. De ce spui ca acel model a fost cel ma bun?
Am văzut aici la niste prieteni pescari mulinete de cast vopsite care arătau exceptional. Ei au un atelier auto de vopsit mașini si din pasiune mai vopsesc si mulinete care le aduc de la japonezi si care sunt mai zgâriate. Caută sa le ia cât mai tunate , le demontează , le curăță si corpul mulinetei il vopsesc foarte frumos.
 
Am crezut e AR nu FW . De peste trei ani folosesc un AR 2500 si un AR 3000 luate second din japonia si azi ruleaza ca in ziua in care le—am adus desi nu au fost menajate deloc.Am pescuit cu ele cu crankuri si cu jiguri mai grele , am scos si ceva pesti mai buni dar nu au nici o problema , nu mârâie nu cârâie si totusi au in jur de 15 ani. Am avut modelul 2004 (fb) si 2010 (fe) dar prefer AR , e ceva in genul lucrurilor rusesti , facuta sa reziste. AR 2000 = 220g iar FW 2000 = 195g nu stiu de unde e diferenta de 25g , poate FW are ceva plastic inauntru poate nu dar am preferat AR—ul.