Si totusi....se vrea a se face ceva!

  • Autor subiect Doarunpescar
  • Dată creare

PUPU

Stiuca
Se pare ca americanii au o altfel de politica ,chiar ieri un amic din Chicago imi povestea cum aia cumpara puiet de bass, si de la particulari pentru rezervoarele cu walley .
 

Kleniacul

Stiuca
Îl urmarisem în seara asta și m-a determinat reportajul să nu renunț la pescuit,sint 1300 de bălți de amenajat,populat,urmeaza promoții sa ne atragă,etcDurereeee..E o bătaie de joc la adresa noastră,autoritățile se fac ca plouă,tot mai mulți pleacă din România fâră să se uite în urmă .
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Apele Romane… si tragi apa, este un nume atribuit unui clan de interlopi ce nu au nicio legatura cu atributele institutiei. Ca tot e in voga subiectul, nu Austria este vinovata pentru neprimirea noastra in… ceva. Toti vremelnicii din pozitii publice cu putere de decizie sau nu, se fac vinovati. Daca vreti si mai adanc explorat, noi suntem vinovati de tot ceea ce se intampla si ni se intampla. De la noi pleaca totul. Austria este doar un simptom al neputintei romanesti ce a permis sa scoata la iveala ifosele si pornirile de tip senior-vasal. Istoria este imperturbabila si urmareste aceleasi tipare. Pai nu am vandut si ne-am vandut ca natie de cand lumea? Ei isi vad un interes, Romania, nu. Eu am votat prostul si i-am dat putere, prostul a vandut resursa care era si a mea, cumparatorul a simtit ca suntem gainari si ne trateaza conform. Cine e defapt prostul? EU.
 
Dap, guvernantii romani... cum incepe sa miroasa ceva, se scoate de la sertar o portie de "adevar", de "anticoruptie", poate merge prosteala si cu vecinii nostri:
 

adiwolf

Moderator
Membru personal

poate va inspira pe unii dintre voi.
personal nu mai cred demult in asa ceva, am semnat o gramada de petitii, chiar am produs si innaintat unele in nume personal, dar.............au trecut mai bine de 17 ani si nu s-a schimbat nimic, ba din contra, este mai rau !
dovada ca si o asociatie din ograda AJVPS a realizat ca se lupta cu morile de vant daca legislatia nu se schimba dramatic, prin interzicerea in totalitate a pescuitului comercial pe apele interioare ale Romaniei.!

 

adiwolf

Moderator
Membru personal
cu scuzele de rigoare pentru distinsii colegi, dar aici nu vorbim de ong-uri sau donatii catre cauze nobile, avem alte topicuri unde discutam si lucruri din astea.
aici incercam sa discutam si sa aratam ca se face cate ceva sau ce ar trebui facut, in domeniul piscicol si halieutic ( ce denumire tampita !)
multumesc pentru intelegere.
 

rine

Stiuca
chiar am produs si innaintat unele in nume personal, dar.............au trecut mai bine de 17 ani si nu s-a schimbat nimic,
Hi,hi,hiiii.
Ei na;
Speranța moare.,
Cică e unii , se știu ei, bețivani cu speranțe, consumatori de apa chioră.
Care se îndeamnă să se trezește unii pe alții că ie , iei băieți buni.,.
@all
Nu comentati postarea.
Este pentru visătorul care are aceleași vise pe care încearcă să le desființeze altuia ..
Durereeeennnoroc
 

ambrooo

Salau
poate va inspira pe unii dintre voi.
Mai e nevoie doar de 100 de voturi. Hai ca se poate
 
Sus