Cosmin Elias
Taimen
Ajunge bre că pentru astăzi suntem terminati!

Voblerul din ultimile poze îi Shimano?
Despre Shimano știu doar ca sunt meseriasi la făcut schimbătoare de viteze pentru bicicleteAjunge bre că pentru astăzi suntem terminati!
Nu-i adevărat, chiar am un fluorocarbon mișto de la ei.Despre Shimano știu doar ca sunt meseriasi la făcut schimbătoare de viteze pentru biciclete
Shimano ăștia fac și chiloti pentru bicicliști ...probabil pe aceiași linie de asamblare cu Stella așa ca nu mă surprinde sa aud de FCNu-i adevărat, chiar am un fluorocarbon mișto de la ei.![]()
Stiam ca si YGK. Si ei produc sub brand propriu dar si OEM.
Or mai fi, naiba îi stie.
Asa este.contează sub ce standard de calitate se produce. Poți cumpara cacaturi și din Japonia.
- din ce an e modelul? Eu am dat pe o Luvias (am doua) model 2015, 195£ fără nicio alta taxa și le celălat Luvias parca 185£. Nu văd cum ai putea cheltui 400£ pe una singura!Perca, apropo de shimano. Am pescuit un an cu shimano, pe urma doi cu Daiwa, pe urma vreo 5 cu shimano și anul trecut mi-am luat și un Luvias ca sa mai schimb și eu ceva. I-am luat și pachet de rulmenți de la hedgehog studio sa fie cum trebuie, și scula de demontat piuliță aia din suportul tamburului. Am pescuit cu ea exclusiv un an și pot sa trag o concluzie. Acuma dacă stau bine sa ma gândesc, cu aia aproape 400 de £ cât m-a costat distractia puteam sa iau o mulineta adevarata. Adică un shimano.
Nu zic ca e rea, ca e foarte mișto jucăria. Dar am sa o pun la vanzare si am sa iau una sa mi se asorteze cu bicicleta, nu cu bormașina.
Majoritatea pieselor de la mulinetele Daiwa sunt fabricate in China., chiar au avut acum probleme cu livrările de noile saltiga pentru ca nu puteau obține piesele din China.Drept să spun mie Luvias mi se pare o chinezarie fabricată în Japonia
E super de nișă mărimea aia, am un megabass păgâni xul ce lansează de la 0,3grame și ceed ca s-ar potrivi bine.Eu am glumit.))
E model 1003. M-a costat 300 cu transport + ce am mai luat pentru tunning. O dau ca trec pe cast.
Să înteleg că pe mulinete scrie made in Japan dar au componentele fabricate în China?!?!Asta chiar îi tare!!Majoritatea pieselor de la mulinetele Daiwa sunt fabricate in China., chiar au avut acum probleme cu livrările de noile saltiga pentru ca nu puteau obține piesele din China.
Păi atunci când scoți piesele din mașină scrie unde sunt făcute, să-mi arăți și mie că scrie pe rulmentii sau pe pinioanele de la mulinete made in ChinaHai bre ca va credeam mai realişti, adicã maşinile made in Germany nu au si ele o droaie de componente made in Romania? In epoca asta a globalizarii "made in" inseamna mai nou "asamblat in", mai ales in cazul marilor companii. Si mai ales bormaşinile...