SpinningShop.ro

Okama

Somn
Salut Claudiu,

Am ajuns azi la posta ... Vreo 3 tipe s-au chinuit ceva si pana la urma au gasit comanda intr-un calculator ... Cică ar fi blocată undeva in tranzit la valcea sau ceva de genul asta ... Spuneau ca ar trebui sa verifici la valcea sa afli ce s-a intamplat ... Joi am programat o iesire in delta, daca reusim sa rezolvam pana miercuri ar fi super ... Daca nu se poate nu-i bai e vreme sa le dau si la apa ... Cand afli ceva suplimentar da- mi de veste te rog ...

Merci,
Catalin
Am eu vre-o 4 bucati ajunse prin fan - alte specimene. Daca nu rezolvi pana miercuri le poti lua pe astea de la mine, sa ai in delta. Vorbim apoi cu Claudiu cum facem sa ne compensam.
 

Maniacs

Biban
Merci frumos ... Momentan sa mai dam o sansa celor de la posta ... Cand ne apropiem de termenul limita si daca nu e prea mare deranjul vedem cum facem ... Oricum am trusa ticsita de naluci si nu e stress prea mare..
 

Maniacs

Biban
Intr-un final a ajuns si comanda mea undeva pe joi cand eram in delta ... Am fost sunat de o tipa de la posta si aproape "amenintat" sa o ridic sau sa trimit pe cineva sa ridice comanda joi sau vineri, in caz contrar urmand a fi returnata ... A ridicat-o prietena mea vineri (mare noroc, de curand si-a schimbat buletinul si l-a facut pe adresa mea) ... Merci Claudiu si Okama .. (am fost prins cu pregatiri si toate cele pt. plecare si nu mi-a ars de lingurite, am sperat pana in ultima clipa ca poate-poate ajung miercuri) ...

PS. Oricum nu a fost nici o sfaraiala in delta, am dat doar la avat ...
 

Claudiu

Administrator
Membru personal

Wurger

Somn
Exista o teorie aplicata la baionete, care spunea ca cele in 3 muchii sunt net superioare altor modele (4 muchii sau cutit).
Atunci cand baioneta conta foarte mult, culminand cu WWI, ca tot vorbim de centenar, mai toate armatele adoptasera sistemul asta.
Ulterior atacul la baioneta a devenit un artificiu disperat si modelul a disparut in favoarea multifunctionalitatii celei de tip cutit.
Deci ..... am batut campii. Lupul isi schimba blana dar naravul ba.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Magazinul cu un nou look si functionalitati noi este deja Live, mai sunt cateva glitchuri si buguri, inca e in teste, daca ceva nu e in regula, rog anuntati. Nu este gata 100% iar comenzile vor fi livrate dupa 29.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ca sa fie ceva totusi... 30% discount la toata gama Relax cu codul SpinningClub. Discount real nu ce se intampla de BlackFriday pe la noi. In limita stocului disponibil si livrabil dupa 29 noiembrie. Promotie pana pe data de 30 noiembrie
 
Sus