SpinningShop.ro

Tedi

Stiuca
Mi-am comandat cateva plicuri... sper sa fie ce trebuie... mi-am propus sa nu mai pun botu la tot ce aud .. capzid
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Astept parerile tuturor. Multora le-au functionat Insa ca de obicei sunt si suficienti carora nu le-au mers. Cred ca nu mai e nimeni copil sa creada in naluci minune. Sunt doar niste gume bune cu momente cand merg excelent. Dar nu prind singure
 

Okama

Somn
Grasutele de la Manns, Cannibal Shad, kopyto, Mikado...etc si Smith, niste gume prinzatoare, cu singura diferenta ca Smith nu se prea gasesc si pestii nu sunt foarte invatati cu ele. Atat si nimic mai mult.
O prezentare buna cu o guma proasta, face mult mai mult decat o prezentare proasta cu o guma buna.
Sa fie bine, ca sa nu fie rau!
 
Obiectiv vorbind am testat in urma cu 2 si 3 saptamani pe doua balti diferite Vividurile (doar culorile 09 si 04) si nu au mers la mine.
Experienta nu o consider decat partial relevanta ptr ca nu am avut rabdare sa insist si iar sa insist foarte mult. Insa pe locuri bune pe fiecare balta am avut minim 20 de lanseuri de fiecare culoare la ore bune din zi si ... canci. Explicatiile pot fi multiple si diverse, dar e clar ca in zilele alea Vividurile nu au intrat pe aceeasi frecventa si “pattern” cu ale pestilor tinta cu care salaii erau familiarizati in balta.
Mai am alte doua locatii unde inca nu le-am incercat deloc, n-am avut cand, asa ca le mai dau sanse, iar daca nu acum, poate la toamna.
 
Mie unul imi par gume de inceput de sezon sau sfarsit cand apa e deja f rece... dar e doar parerea mea
Eu am testat culorile 01RH, 03, 05GCR, 09,10,12. Cel mai bine am prins cu 03, 05GCR,10. Cu 03 am prins chiar si dupa ce mi-a luat coada(se duce foarte repede, uneori chiar de la primul atac). Mi se par perfecte primavara sau cand e mofturos si armate pe jiguri usoare(pana in 7gr).Eu le-am folosit pe vale si pe alte balti mai putin adanci de pe langa bucuresti. Sincer, le vad mai degraba dand rezultate pe balti si mai putin pe rauri. Sunt multi cei care le-au testat, dar putini au povestit despre ele.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Preturile la sonarele Lowrance au fost actualizate. Aveti cel mai bun pret la toata gama.... GARANTAT, practic mai ieftin decat ce este in Romania la ora actuala si ce ajungea de prin Germania!
In zilele urmatoare urmariti aceasta rubrica sau magazinul, vor aparea sonarele noi de la Humminbird 2019 dar si toata gama de sonare: Raymarine si Garmin.
 
Din iarna mi-a ramas pe retina modelul GARMIN STRIKER PLUS 9SV SIDEVU recent lansat ... Interesanta jucaria si la un pret decent mi s-a parut, ecran mare de 9...
 
Sus