SpinningShop.ro

Aurel

Piranha
Felicitări!
Chiar este greu "în vremurile acestea" sa aduci produse in componența cărora sunt semiconductori și spun asta deoarece am trecut prin niște experiențe cu mașina.
Chiar avem o criza grava a semiconductorilor, pe care piața auto (care este o forță) încă nu a depășit-o
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Si poze de la iesirea din fabrica

IMG-20211012-WA0029.jpg
IMG-20211012-WA0027.jpg
IMG-20211012-WA0025.jpg
IMG-20211012-WA0026.jpg
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
De astazi sunt disponibile cele mai performante baterii de pe piata europeana, baterii LiFePo4 de la producatorul german Liontron . Singurele baterii cu 5 ani!! garantie de pe piata. O constructie premium, cu acces rapid intern asa cum poate fi vazut in videourile postate in magazinul nostru online, fiabilitate, constructie de top si o gama variata pentru toate nevoile. Atat celulele cat si BMS-ul sunt de cea mai buna calitate si parametrii pot fi cititi cu aplicatia disponibila pe Android si Iphone
https://spinningshop.ro/collections/liontron/liontron
 
Salutare ! Anul acesta , Moșul a trecut pe la mine mai devreme si mi-a facut cadou o pereche de mănuși de care aveam nevoie, sunt pe gustul meu, sunt foarte mișto, dau un feeling foarte plăcut pe piele si mai ales in contact cu lanseta !
Mulțumesc Claudiu , multumesc Spinning Shop. Ro pentru cadou !
De cand am inceput sa port echipament de la SIMMS (datorită lui Claudiu) pe lângă calitatea premium a produselor , parcă si increderea in tine ca pescar îți crește cumva.....Pentru mine SIMMS a devenit o stare , nu doar un echipament de TOP !
20211122_133427.jpg
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Si ceva caiace de pescuit de buna calitate de la FeelFree
 
Sus