SpinningShop.ro

Claudiu

Administrator
Membru personal
Reducere de luat in seama pt Garmin Echomap 102sv cu sonda Gt54UHD. Practic si daca pui noua sonda GT56UHD pe unitate tot iesi cu 4000 lei mai ieftin decat sonarul la pachet cu sonda GT56UHD. Mai ieftin chiar si decat Echomap 92 cu rezolutie mai mica si ecran de 9. De neratat

Claudiu

Administrator
Membru personal
Din Decembrie vor ajunge in stoc bateriile RoyPow. De ce este important asta si ce atuuri au?
  • RoyPow este firma subsidiara a gigantului EVE Energy, lider in productia de celule de cea mai buna calitate din lume, intr-o fabrica ultra-automatizata, tehnologizata si supervizata. Practic, din cate am intalnit eu, pe piata europeana este singurul brand ce are in spate fabrica propriu-zisa. In sensul acesta, calitatea va fi superioara fata de celelalte branduri, la acelasi pret sau mai ieftine. Practic se elimina intermediarul (Brandul creat) si in acelasi pret vei obtine o baterie net superioara.
  • 5 ani garantie
  • BMS produs in-house si calibrat corespunzator, nu am intalnit la niciun brand BMS propriu, practic RoyPow produce totul cap-coada.
  • cea mai mica diferenta de voltaj intre celule intalnita de mine dintre toate brandurile folosite, de multe ori aceasta diferenta fiind 0.
  • Singurele baterii gandite strict pentru uz marin si norma de protectie IP67. Practic seria RoyPow vizibila pe siteul SpinningShop este dedicata motoarelor de trolling si electronica de pe barci. Gama lor de produse este mult mai vasta.
  • Protectii multiple: incarcare, descarcare, 4 senzori de temperatura ce intrerup incarcarea (2 pentru temperaturi mici, 2 pentru temperaturi mari)
  • Constructie integral automatizata ceea ce elimina erorile umane.
  • Interiorul bateriei chiar este maxim, de la suruburi la cabluri, senzori, mufari... gandite heavy duty.
https://spinningshop.ro/collections/roypow/roypow

Mai jos va las cateva video din uzina RoyPow dar si un review independent pentru a vedea nivelul de calitate utilizat la interiorul bateriei:

Claudiu

Administrator
Membru personal
Bateriile RoyPow in stoc:
CCB8D235-A151-48C6-9336-E3EA570811CE.jpeg

Calin C

Salau
Bună șapca aia de Simms!
Cea de iarna!
Cea mai buna din ce am folosit
Nu simți vant sau frig prin ea!
Corect! Am testat-o acum 2 săptămîni.

Claudiu

Administrator
Membru personal
La un an de la inceperea colaborarii cu Shimano, am decis sa reziliez contractul si am facut demersul necesar. Oamenii astia traiesc in anii 90, sunt total inflexibili, fara viziune, fara un plan, fara un control asupra pietii, Ca atare nu voi mai aduce Shimano din Europa ci decat sporadic, din Japonia. Nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat in eventualitatea unei cereri de trimitere a unui produs in garantie.

anem

Stiuca
Ti-as fi spus eu, dar mai bine imi bag un băț undeva.
La un an de la inceperea colaborarii cu Shimano, am decis sa reziliez contractul si am facut demersul necesar. Oamenii astia traiesc in anii 90, sunt total inflexibili, fara viziune, fara un plan, fara un control asupra pietii, Ca atare nu voi mai aduce Shimano din Europa ci decat sporadic, din Japonia. Nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat in eventualitatea unei cereri de trimitere a unui produs in garantie.

ceea ce ai scris mai sus ma surprinde ... in Italia cei de la Shimano au niște servicii de nota 10. Încă nu am auzit decât cuvinte de lauda la adresa lor ... și asta nu doar de la mine din zona unde ii cunosc pe patroni, dar și prin alte zone din nordul Italiei ... aduc piese de schimb rapid, schimba mulinetele in garanție instant, chiar oferă reduceri substanțiale direct in magazin ...

Claudiu

Administrator
Membru personal
Shimano Olanda sunt ingrozitori, in plus, este evident ca Romania nu este in tinta lor, astfel ca marfa ajunge in centrul si vestul Europei, aici mai trimit firimituri... daca raman. Adica tara de mana a doua, nu e nimic surprinzator, se intalneste obiceiul asta pe toate palierele. Eu nu mai vreau sa fac parte din asta. In Italia este si legislatia foarte stricta pe parte de protectie consumator, cateodata aberant de stricta, dar asta e alt subiect.

NicuB

Biban
Am fost si inca suntem nesemnificativi pt ei, raportat la cifra lor de afaceri. Nu-si sparg capul si, probabil, nu-i intereseaza prea mult sa creasca pe p-ta noastra. De aici si comportamentul lor. Cum spune si Claudiu, Romania nu este in tinta lor.

Sus