SpinningShop.ro

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salut, motorul acesta nu mai este in stoc, nici nu va mai reveni pentru ca nu se mai produce. Discutam in privat pentru o alta optiune, chiar si mai buna

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pentru cei care au in plan sa isi cumpere motor electric pentru ancorare, acum este un moment rar cu preturi foarte jos insa stocurile sunt deja foarte mici. Nu ezitati.

Claudiu

Administrator
Membru personal
Piesa rara tocmai din SUA adusa, Lund ProV Bass XS 1875

IMG_6819.jpeg
IMG_6816.jpeg
IMG_6817.jpeg
IMG_6818.jpeg
IMG_6822.jpeg
IMG_6823.jpeg
IMG_6826.jpeg
8f7749be-59c0-4f30-9c74-7f97d931c28b.jpeg
IMG_6821.jpeg

Stau și mă gândesc dacă există vreo mașină să o bată în primii 50-100 m. Eu nu am văzut un mijloc de transport cu un astfel de demaraj… incredibil! gandescccc

Claudiu

Administrator
Membru personal
360_F_450916782_ephwoRFhkUdv9sHuOegPgutiADRlz41o.jpg

Începem sezonul de reduceri cu serie de oferte la brandurile tale preferate! De vineri, 10 noiembrie, ora 6 AM, până vineri, 17 noiembrie, ora 23:59 PM, bucură-te de discounturi bune la echipamentul tău de pescuit preferat!

Reduceri de neratat:

• BoatBuckle - 15% OFF
  • Grundens - 20% OFF
  • MY Wedge - 20% OFF
  • Brotect - 20% OFF
  • FishingArt - 15% OFF
  • SeaGuide - 30% OFF

Dar surprizele nu se opresc aici! Pentru pasionații de Minn Kota, avem o veste excelentă! Toate precomenzile pentru noua serie Minn Kota model 2024, cu livrare între ianuarie și Aprilie 2024, beneficiază de un discount de 10% fata de prețul afișat pe șițe!

Este momentul perfect să-ți upgradezi echipamentul și să te pregătești pentru aventurile de pescuit care urmează! ✨ Nu rata aceste oferte deosebite, valabile doar pentru o săptămână!

Setează-ți alarma pentru vineri, 10 noiembrie, ora 6 AM, și fii printre primii care profită de reducerile noastre! #ReduceriDePescuit #OfertePescuit #MinnKota2024 #EchipamentPescuit

Toate reducerile se aplică automat in coșul de cumpărături online.

Campania supusa termenilor si condițiilor afișate aici:

https://spinningshop.ro/pages/campanie-black-friday

Sus