St Croix Legend Extreme (5S76MF2-B) vs Gloomis NRX 852S JWR-G

D

Deleted member 13

Guest
Matagi T Russel 7'6" , pana in21g, doua bucati , minimFuji Titanium Sic la inele ,doar custom se poate sau sh.Dpmdv nu exista nimic din doua bucati sa-l bata! Merita! O parere.

D

Deleted member 13

Guest
Atentie ca la 21g ,deci medium, este real cam cat Legendul de 17g ! Insa este mai senzitiv.Nu te steessa ca nu se mai rup la spigot ca primele serii , dar japonezele sunt totusi o idee mai fragile probabil.Senzitivitatea are un pret intotdeauna.Dar sunt vis la salau.

Limo

Oblete
Lansetele sunt platite si momentan sunt la Milano urmand sa merg in aceasta luna sa le ridic. Multumesc pt raspuns si sper sa fie ce mi-am dorit. De rusine sa nu fi facut o mare prostie am scris ca le doresc
Buna Toby , ai testat G Loomis-ul NRX 843 S MR 7 3/16-- 3/4oz ? Crezi ca e ok pt. salau in curent ( uneori mare !) pe Prut ? Momentan folosesc o Luvias de 2.4 m , 8-35 g de care sunt multumit insa ar fi de dorit un bat ceva mai scurt ...Multzam anticipat

Răspund eu, acel nrx duce mai mult de 21g, din câte țin minte mergea și 20g plus gumă și e destul de rigid, eu cred că e ok pt Prut însă nu zic 100% sigur pt ca eu l am folosit pe baraj.
tzucs îl are și dădea și in curent pe Siret, poate răspunde el.

Sus