Start pescuit la pastrav

Espasia

Somn
Va plangeați cand vedeați mulți pescari la un loc? Uitati-va aici, deschidere sezon pastrav in USA. Asa ceva nu am pomenit și nici vazut.
Apăi noi, noi suntem șoimii patriei pe langa ei. (Si aici includem si aglomeratia de pe barajele de pe Olt - zona Vâlcea :):):). Nu va suparati vâlceni, sunt tachinările de duminică dimineata)
Este un pic mai lung reportajul video.
Mi-a placut magazinul aflat la intrarea in site-ul de pescuiala. Frate, organizare, civilizatie, disciplina, respect....tot ce vrei.
Si au dreptul sa ia si ceva pești acasă. (Nu sunt adeptul, dar reglementarile locului sunt clare)

Enjoy.

 

Luigi

Somn
Am gugãlnit putin si treaba cred ca arata asa: pe Missouri sunt 4 "parcuri" de pescuit de pastrav, pe unul dintre ele s-a facut filmarea de mai sus. Recordul de participanti a fost de peste 7000 de pescari intr-o duminica, un Opening Day in timpul saptaminii aduce vreo 1500 de vizitatori. Administratia populeaza 7000 de pastravi..... Distractie pentru Rednecks, de fapt o traditie sau un fel de festival. In restul sezonului e mult, mult mai linistit, n-au nici americanii atita timp si bani.
Pe o scara mult mai mica se intampla asta si pe lacurile din Bavaria. La 1 Mai e prapad pe fiecare lac, iar cu citeva zile inainte membrii asociatiei participa la Anfischen, startul sezonului. Asta chiar e sarbatoare, cu bere si gratar. Asociatiile populeaza de mai multe ori pe an, prima tura e "consumata" deja la inceputul lui mai. Baietii populeaza, alti baieti platesc taxele si scot pastravii, vine tura urmatoare s.a.m.d. Daca ai pile la asociatie si pofta de pastrav proaspat, stii cind sa te duci la pescuitzimbettt
 
Sus