Dar in mediu opac, unde defapt nu e nimic de vazut, nu cred ca vede ca nu are raze X.
Probabil ca mărețul pește depisteaza guma tremuratoare care ciocaneste pe substrat, printr.un cumul de simturi, apropiindu.se din ce in ce mai mult si fara a fi deranjat de alti pesti care nu sunt activi in conditiile alea si in niciun caz, pe fundul apei, in nisa ecologica a salaului si somnului.
La FC gros pentru peace of mind pun brida ca la struna. (nu imi place niciun nod cum iese cu fc gros)Am inceput sa adaug putin superglue pe nod ptr peace of mind.
Cred ca la nodul FG se referea ca pune superglue.La FC gros pentru peace of mind pun brida ca la struna. (nu imi place niciun nod cum iese cu fc gros)
Nodul este mai sigur decât brida,pe testateLa FC gros pentru peace of mind pun brida ca la struna. (nu imi place niciun nod cum iese cu fc gros)
Pentru fluoro gros folosesc nodul Albright si adaug putin superglue. La cel de 0,45 alternez intre Albright si FG.Cred ca la nodul FG se referea ca pune superglue.
Pentru agrafa un nod foarte bun, simplu și discred e acesta. Un nod prezentat de Espasia in secțiunea dedicată nodurilor,caruia îi mulțumesc.
Cel mai gros il am de 0, 60, doar FG fac, chiar și la cele subțiri 0,28 șalău/0,20 bibanPentru fluoro gros folosesc nodul Albright si adaug putin superglue. La cel de 0,45 alternez intre Albright si FG.
Sigur nu îți taie. Oricum e bine de verificat după un dril. Cu nodul de mai sus sigur nu o sa ai probleme, la bride mai sunt.Am comandat de 0.60 pana la urma... daca taie la sebastian e de vina
O sa incerc si nodul de mai sus, dar cu brida nu am avut probleme