Hades

Somn
Salut.Poti spune ce vobler ai luat?
IMG_20230301_140456.jpg

IlieNeamt

Biban
Pentru cei care vor ajunge la Fishing & Hunting Expo' 2023, ce se va desfasura in Bucuresti, Complex expoztional ROMEXPO, Pavilonul B1, in perioada 17-19 Martie, ma veti gasi la (pentrupescuit.ro) sa povestim despre pescuitul pe lacul Izvorul Muntelui, Bicaz, sa va prezentam brandurile din portofoliu nostru, noutati, promotii, etc.
In standul nostru veti gasi produse de la urmatoarele branduri: Spinmad, K.P Baits, Gosen, Damiki, Gloog, Vidra Lures, Ryobi, Hitfish, Ilba, Predatek, Seaguar, Ardent, Konger, Kamatsu, Dread Cat, Major Craft.

01. Spinmad-Prezentare.jpg

02. Gosen-Prezentare.jpg

03. KPBaits-Prezentare.jpg

04. Damiki-Prezentare.jpg

05. Gloog-Prezentare.jpg

06. Ryobi-Prezentare.jpg

07. VidraLures-Prezentare.jpg

08. Hitfish-Prezentare.jpg

09. ABJIG -MadeInJapanHooks.jpg

10. IlbaItaly-Prezentare.jpg

tao

Biban
Am fost la targ, am platit parcarea pt 2 ore..nu a apucat sa expire timpul. Ma gandeam ca omul invata din experientele trecute, m am inselat, nici eu si nici organizatorii n am invatat nimic. Am luat cate ceva sa nu plec cu mana goala...

20230317_131939.jpg
Bine ca n am sacrificat o zi de pescuit pt targ
Daca afla cineva la ce pret e linderul 400 si silverbulletul 395 sa mi spuna si mie. Nu erau disponibile aceste info cand am fost eu...

Linder-ul 400 este 3200 fara TVA . Am cerut si pretul pentru o consola, am fost total dezamagit cand am auzit ca o consola de pilotaj este 900 euro. 5000 de euro este cam mult pentru ce ofera! Am cumparat si un vobler de la Salmo cu 42 de lei, pe un site era 28. Asa este la noi dar este vina noastra ca acceptam.

Alex D.

Biban
Mda...am fost la expo, pentru prima data, nu ma mai duc! O mizerie romaneasca. De la organizare la oferta, zici ca eram la un targ d-ala ordinar, gen vitan in anii '90. Pe partea de spinning 0, niciun producator de top, nicio inovatie, nimic interesant. Singurii care s-au straduit un pic, dar un pic, au fost cei de la Mercury, aveau niste motoare de diferite puteri frumos expuse si erau deschisi sa te abureasca, dar la preturi, gasesti mai ieftin pe site-uri. La suzuki...doi baieti care "racolau" clientii ca la targ, 2 motoare expuse timid si atat. Nu va luati dupa mine, dar dpmdv acest targ este o mizerie ce nu merita vizitata. Sa nu mai zic de muzica ambientala, rock d-ala satanic de iti curge sange din urechi, muzica ce poate fi folosita cu succes pentru tortura.

Aurel

Piranha
Nu ma surprinde nimic....am fost la vreo trei la edițiile precedente și nu am vazut nimic deosebit, ba chiar am plecat dezamăgit

ionutz_gr

Oblete
E am fost sambata, in cautarea a doua lansete pentru pescuit la stationar din barca.
Cateva precizari:
- Oamenii foarte amabili la stand-uri
-Majoritatea stand-urilor erau muncite, organizate
- Nu trebuie sa ne revarsam dezamagirea asupra celor care au incercat si au muncit sa arate ceva.

Acum, ca si impresie generala, foarte dezamagitor:
- M-au luat nervii de la inceput, cumparat bilet on-line ca sa nu mai stau la coada la intrare. Surpriza, Nu te lasau sa intrii daca aveai bilet on-line, decat dupa ce stateai la o coada sa iei biletul fizic. Idiotenie.
- In cautarea lansetelor de barca, am observat o lipsa mare de diversitate si lipsa brandurilor mari:Trabucco, Shimano, Daiwa etc. Eu pentru asta vin la astfel de targuri(din Bacau), sa pot testa cat mai multe.
Aici nu s-a putut, singurele lansete erau ceva de la Colmic. Imi placuse Calibra dar nu aveau decat una singura(eu vroiam doua identice), vanzatorul incerca sa ma convinga ca venise unul inainte si a luat un brat de lansete. Pretul exact ca la magazinele online.
-Foarte multe standuri care nu aveau lipite preturile pe produse. Eu unul nu intru si nu intreb cand vad asa ceva, lipsa de transparenta, incercare jenanta de a pacali clientii.
- La Zoran, dezamagitor, a ramas infipt in trecut cand firele textile se vindeau la metru. Cat de greu era sa pregateasca cateva role de fiecare diametru, de lungimi diferite, inainte de targ.?
Se creea o imbulzeala deranjanta la casa de marcat din aceasta cauza.Am avut totusi rabdare si am luat un clonc.
- In mod ciudat, am vazut stand-uri mici si pline de produse ok, si standuri mari si goale, eventual doar bazarisme. De ex de la Energofish am luat doar doua plute.
-Nici un producator autohton de barci prezent.
- Am intalnit si vanzator care nu stia limba Romana, am intrebat de cateva curele si il aud cum tipa:"Pishti.......... ce e alea curele?". Culmea ca a intrebat in romana.
-Cu toate ca am avut buget de vreo 4000 lei, nu cred ca am cheltuit mai mult de 1000-1500 lei. Nu am cumparat nici o lanseta/mulineta, doar maruntisuri pentru rapitor.

Eu unul chiar daca am fost dezamagit, o sa mai vin si la anul cu siguranta, daca se va mai face, imi plac genul acestea de expozitii doar ca mai trebuie schimbate multe.

baliv99

Biban
Adevarul este ca in era internetului, sa faci targuri fizice este dezavantajos. Pe langa chiria locatiei sunt costuri de logistica (transport, cazare, etc.) pe care comerciantii nu cred ca si le scot din vanzarea de la targ. Singurul castig sigur care il au, este cel de imagine , ca sunt prezenti pe piata, ca sunt acolo, dar un comerciant cu renume nu are nevoie neaparat de prezenta fizica. Dealtfel in perioada pandemiei aparusera targuri si expozitii online si unele chiar internationale consacrate. Sigur ca pentru un pasionat ar fi ok sa vada si sa pipaie niste lucruri, sa scuture niste lansete si eventual sa schimbe pareri cu altii, dar astea se pot face si la nivel mai mic si mai focusat. Parerea mea ...

adiwolf

Moderator
Membru personal
-Nici un producator autohton de barci prezent.

la finalul lunii Martie este organizat Salonul Nautic International Bucuresti
stiu sigur ca Romcraft va fi prezent cu o noua ambarcatiune / prototip - ceva cu locuri de dormit, cabinata, etc. (nu dau detalii mai multe, dar eu am vazuto in stadiul de finalizare 95%)
in ceea ce priveste Targul F&H.............exact asta este un targ / piata / talcioc
faptul ca se mai organizeaza si mai vin vanzatori (ca nu poti sa numesti expozanti!), inseamna ca inca este profitabil asa ca................

Sus