E am fost sambata, in cautarea a doua lansete pentru pescuit la stationar din barca.
Cateva precizari:
- Oamenii foarte amabili la stand-uri
-Majoritatea stand-urilor erau muncite, organizate
- Nu trebuie sa ne revarsam dezamagirea asupra celor care au incercat si au muncit sa arate ceva.
Acum, ca si impresie generala, foarte dezamagitor:
- M-au luat nervii de la inceput, cumparat bilet on-line ca sa nu mai stau la coada la intrare. Surpriza, Nu te lasau sa intrii daca aveai bilet on-line, decat dupa ce stateai la o coada sa iei biletul fizic. Idiotenie.
- In cautarea lansetelor de barca, am observat o lipsa mare de diversitate si lipsa brandurilor mari:Trabucco, Shimano, Daiwa etc. Eu pentru asta vin la astfel de targuri(din Bacau), sa pot testa cat mai multe.
Aici nu s-a putut, singurele lansete erau ceva de la Colmic. Imi placuse Calibra dar nu aveau decat una singura(eu vroiam doua identice), vanzatorul incerca sa ma convinga ca venise unul inainte si a luat un brat de lansete. Pretul exact ca la magazinele online.
-Foarte multe standuri care nu aveau lipite preturile pe produse. Eu unul nu intru si nu intreb cand vad asa ceva, lipsa de transparenta, incercare jenanta de a pacali clientii.
- La Zoran, dezamagitor, a ramas infipt in trecut cand firele textile se vindeau la metru. Cat de greu era sa pregateasca cateva role de fiecare diametru, de lungimi diferite, inainte de targ.?
Se creea o imbulzeala deranjanta la casa de marcat din aceasta cauza.Am avut totusi rabdare si am luat un clonc.
- In mod ciudat, am vazut stand-uri mici si pline de produse ok, si standuri mari si goale, eventual doar bazarisme. De ex de la Energofish am luat doar doua plute.
-Nici un producator autohton de barci prezent.
- Am intalnit si vanzator care nu stia limba Romana, am intrebat de cateva curele si il aud cum tipa:"Pishti.......... ce e alea curele?". Culmea ca a intrebat in romana.
-Cu toate ca am avut buget de vreo 4000 lei, nu cred ca am cheltuit mai mult de 1000-1500 lei. Nu am cumparat nici o lanseta/mulineta, doar maruntisuri pentru rapitor.
Eu unul chiar daca am fost dezamagit, o sa mai vin si la anul cu siguranta, daca se va mai face, imi plac genul acestea de expozitii doar ca mai trebuie schimbate multe.