• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Totul despre motoare de barci

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ala nu se numeste site, este o mizerie ordinara. Nu poate fi treaba serioasa cu motoarele astea, e doar o presupunere.
 
Daca te uiti mai bine la motorul Suzuki, ala nu are 2-3 iesiri. si nici nu avea cum , la cat de vechi este- asta este prima minciuna. Daca poti sa le vezi, sa le verifici cu cineva care stie cu ce se mananca motoarele astea- ce trebuie verificat. Dupa elice, amandoua sunt folosite la blana.
Asta este parerea mea. Si eu am cautat un sh dar tot la unul nou am ajuns.
 
Nu am pe cine sa iau sa verifice daca st in regula. De vazut, pot sa o fac personal dar, nu ma pricep la asa ceva. Nou nu imi permit sa cumpar. Bugetul maxim de care beneficiez este de 2000 de lei.
Propietarul motorului Suzuki spune ca in primavara a fost servisat.
Am mai vazut un anunt pe rapitori cu un motor Selva de 15 cp 2T(mi se pare cam mare si nu as putea intra pe Dunare fara permis), acte si contract vanzare-cumparare la 500 euro.
 
Ultima editare:

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pastreaza cei 2000 si asteapta ca vor aparea. La banii astia vei gasi Yamaha sau Suzuki de 6 cai modele noi nu rapciugile alea antice.
 
Fotografia clar nu este reala. Saptamana asta o sa sun si sa ma intalnesc cu propietarul sa il vad. Acum nu stiu ce o sa fac si o sa vad ca st total pe langa. La sfarsitul saptamanii, joi-vineri, cel mult la inceputul lui februarie o sa fac si comanda de barca.
E ok cizma de 52 cm pt pneumatica?
 
52 e cizma lunga. La pneumatica ar fi preferabil cu cizma scurta. Insa poti inalta oglinda.
Sincer si eu zic sa mai astepti. pana la urma apare ceva ok.