Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Claudiu

Administrator
Membru personal
De la inceputul lui 2015 am achizitionat doar vreo doua Yo-Zuri Crystal vibe, unul de 7 si unul de 9 cm, piese rare in zilele noastre si am facut o lanseta custom pentru jiguri la salau si stiuca.

adiwolf

Moderator
Membru personal
2015 = 0 achizitii si sper sa o tin tot asa macar o perioada, dar tare ma tam ca va fi un an extrem de costisitor pt pescuit !

D

Deleted member 13

Guest
In 2015 ? As putea spune ca am inceput ...bine!thumbup Un Phenix X 9 de 7' , 1/8-5/8 oz , un MHX custom 7' 1 oz, o rola de PP de 10 lbs si una de 15 lbs (venite de la mama lor- marti le ridic) , cam 100 jiguri de Dunare punk, ceva plicuri cu gume ...sa fie .Sper sa ma opresc aici sa nu patesc ca anul trecut ...capzid
...Era sa uit un tambur de rezerva pentru o Bradia 2500 ...

A

Alex Z.

Guest
Ultima achiziţie a fost un Salmo Lil' Bug, şi am pe drum încă un Hornet de la Salmo :)

adiwolf

Moderator
Membru personal
baieti, am gresit cu postarea mea de mai sus in care spuneam ca anul 2015 = 0 achizitii, am uitat ca nu m-am putut abtine de la doua Zippere noi asa ca...........ce sa fac, a trebuit sa le cumpar, deci, am spart gheata si pe 2015
uffff si cand ma miram cat de cuminte am fost pana acuma............Durere

P

ppsclsv123

Guest
- pt rapitor: Baracuda Vampire 2,7 m + Daiwa Sweepfire de 3500 + monofilament Baracuda de 0,25.
- pt somn: WFT Nevercrack de 3m (~150-700g) + Mulineta Nevis Endura 70.

In urmatoarea saptamana urmeaza sa comand niste voblere ce imita f bine obletii si caraseii, plus ceva accesorii pt rapitor si somn.

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ce parere ai despre spinnerbait-urile lui? Am auzit ca le lauda toata lumea ca ar fi foarte ok

Dupa parea mea isi merita toti banii,ma refer la materiale si la mana de lucru,le-am si probat nu se culca pe laterale,bat foarte bune plus sarma e de buna calitate,am agatat cu ele zdravan si cand le-am scos sarma era intacta.
Urmatoarea comanda foarte sigur tot de la el.

D

Deleted member 13

Guest
Asa Vali ,asa ...banii trebuie sa circule clapping Sa le folosesti cu placere ! Cu Linderul ala trebuie sa ma dai si pe mine.Cu barca lui Cosmin am fost ,asa ca ...meeting

kingofbeasts

Rod Builder
Eu am inceput anul cu achizitia de ... spatiu :p :) am scos la mezat o valiza din cele doua de naluci cu care ma "delectam" de cate ori era vorba de carat naluci si de pe ele tocmai mi-am luat o sora la TP-ul Mg care "umbla cu cioara vopsita" la mine in trusa. Asa ca, o cutiuta in loc de un geamantan e un debut mai mult decat promitator. :) Oricum vad ca, in comparatie cu altii stau foarte bine :p
ps. fire-n tinse pe si de noile achizitii s-aveti ! ;)

Sus