Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze acesta sau alte site-uri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"
De la inceputul lui 2015 am achizitionat doar vreo doua Yo-Zuri Crystal vibe, unul de 7 si unul de 9 cm, piese rare in zilele noastre si am facut o lanseta custom pentru jiguri la salau si stiuca.
In 2015 ? As putea spune ca am inceput ...bine! Un Phenix X 9 de 7' , 1/8-5/8 oz , un MHX custom 7' 1 oz, o rola de PP de 10 lbs si una de 15 lbs (venite de la mama lor- marti le ridic) , cam 100 jiguri de Dunare , ceva plicuri cu gume ...sa fie .Sper sa ma opresc aici sa nu patesc ca anul trecut ...
...Era sa uit un tambur de rezerva pentru o Bradia 2500 ...
baieti, am gresit cu postarea mea de mai sus in care spuneam ca anul 2015 = 0 achizitii, am uitat ca nu m-am putut abtine de la doua Zippere noi asa ca...........ce sa fac, a trebuit sa le cumpar, deci, am spart gheata si pe 2015
uffff si cand ma miram cat de cuminte am fost pana acuma............Durere
Dupa parea mea isi merita toti banii,ma refer la materiale si la mana de lucru,le-am si probat nu se culca pe laterale,bat foarte bune plus sarma e de buna calitate,am agatat cu ele zdravan si cand le-am scos sarma era intacta.
Urmatoarea comanda foarte sigur tot de la el.
Asa Vali ,asa ...banii trebuie sa circule Sa le folosesti cu placere ! Cu Linderul ala trebuie sa ma dai si pe mine.Cu barca lui Cosmin am fost ,asa ca ...
Eu am inceput anul cu achizitia de ... spatiu am scos la mezat o valiza din cele doua de naluci cu care ma "delectam" de cate ori era vorba de carat naluci si de pe ele tocmai mi-am luat o sora la TP-ul Mg care "umbla cu cioara vopsita" la mine in trusa. Asa ca, o cutiuta in loc de un geamantan e un debut mai mult decat promitator. Oricum vad ca, in comparatie cu altii stau foarte bine
ps. fire-n tinse pe si de noile achizitii s-aveti !
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.