Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Mergi și tu cu turația în 50%, câteva ieșiri și ies și banii de sonar. Și sa dai gherla la pescuit, numai plimbarea cu dihania aia de 50 de horși și te binedispui.
 
Bogdan m mai lăsat fără cuvinte. Frumusețe ce să mai. Bucură-te de barcă si sunt cu ochii pe tine sa văz ce faci cu ea
 

bogdan_m.

Biban
La 50 % din turatie face niste valuri de siaj de toata frumusetea......
La blană nu mănâncă 10 l pe ora.....8...max 9....nu fac nu stiu ce economie.....e honda si e 4 timpi...
Mai am de pus pe ea accesorii garla.. motor electric...lumini...suporti pt bere...lansete....lada frigo....
Dar nu ma grăbesc.....iarna i lungă....
Va tin la curent......doar la deschidere 2019 merg prima tura de delta....pana atunci....pe baraje la SB.
 

manns

Stiuca
Abia aștept un review complet de la tine pentru blankul asta ( după ce va deveni lanseta evident)
Crede-ma ca imi propusesem sa nu mai investesc in alte lansete pentru ca eram foarte multumit de lansetele pe care le pescuiesc la salau, am spus ca doar daca mai apare vreun blank Justace ,mai rigid decat lanseta Justace pe care deja o am, voi face alta investitie. Si uite asa am luat doua puteri diferite ,voi ajunge in pragul falimentului, sau ma rog, tai precum guvernul PSD, din cosul zilnic :) .
Blankurile astea sfideaza legile fizicii, desi sunt foarte usoare nu sunt fragile (nu au peretii foarte subtiri), extrem de senzitive, jiguiesc in mod ideal datorita revenirii foarte rapide si se incarca perfect in lanseu, atat cu greutati mici cat si cu greutati mari, in drill lucreaza parabolic. Si pentru a-ti face o parere, la ultima partida de pescuit amicul cu care am fost pescuia cu un Legend Elite ES70MF , cu Justace (e drept de 7,6') lansam aproape dublu distantei fata de el, pot spune ca lansez 2-3 metrii in plus comparand si cu Calamaretti care are 8,6' . Datorita lanseurilor foarte lungi am avut ceva probleme cu tepele pe cap de lanseu, de asta am ajuns sa bag iar mana adanc in buzunar ...pentru un plus mic de rigiditate :).
Negresit voi revenii cu informatii si eu sunt nerabdator sa le pun la treaba.
 

zamfi

Somn
Interesanta asta cu lansatul dublu...Cred ca erau mai multe cauze.Parabolic in drill inseamna ,dupa mine, ca rezerva de putere in talon este limitata sau intra tarziu.Gresesc? Ca suna bine ce spui si de aceea vreau si eu amanunte.Multumesc.
 
Sus