Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

vpn009

Oblete
Si pentru ca n-am mai postat de mult si pentru ca "nu exista nimic rational in banii cheltuiti pe o placere!" :))) ..ultima mea achizitie esteeeeee:

Renaul Kangoo (2007) 1.6 benzina 4x4 pe care o s-o folosesc 99.99% la pescuit. Sper sa nu mai am probleme cu spatiul :p ..sau cu "aoleu zgarii masina" sau cu ... "ooops noroi" sau cu "nu, nu rezema aia de masinaaaaa" :)))

28757


Daca cineva pe-aici mai are vreo jucarie de felul asta ... putem impartasi pareri si idei. Trebuie sa o revizionez putin ..altfel pare ca merge binisor.
 

vpn009

Oblete
greere , daca te referi la consum, da e putin cam "consumacioasa" ... si stiam si eram constient de asta. Momentan am plimbat-o putin prin Bucuresti ... cu un consum de cam 12.5 - 13% ... Nu e cel mai bun consum ...dar nici ceva exagerat nu mi se pare.
Momentan o las asa ... am si posibilitatea sa o schimb pe GPL .. dar pierd ceva din spatiu. Momentan ramane fara "tuning" :p
 
Eu unul arunc mai mult si mai bine cu shimano si abu Garcia decât cu Daiwa. Am sa mai practic cu Daiwa ca poate nu sunt învățat cu ele , le-am folosit puțin.
 

toby

Salau
Stiu ca un combo ușor e senzație la pescuit dar parca prea de tot cu greutățile astea infime , cand te gândesti ca este ca un fulg iți pui întrebări cat rezistă la ....
 
Sus