Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Wurger

Somn
Multumesc Adi. Eu l.am luat mai ieftin, dar probabil din cauza ca sunt client mai vechi.
De plutit n.am incercat cu asta, dar altele la fel ca el plutesc. Acum sa nu te astepti ca sta ca un dop de pluta pe apa, dar nici nu se duce la fund.
Cordonul ala pus pe mana ajuta si la accidente de pierdere si atunci cand face stiuca death spin ca crocodilul.
M.am dus acu si l.am bagat in apa rece in ghiuveta. Pluteste ca un vobler floating. Poate dau cu el la d.alea mari.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
doamne ce imi place mulineta aia..........
adiwolf , mi-am dorit-o de când nici nu era pe piața și abia se zvonea ca o sa apară ( se știe prea bine ca am un fetiș cu mulinetele negre :p ) . Totuși am ezitat sa o iau mai devreme pentru ca , astea făcute pentru State , nu merg toate la fel de lin ( sau fin) . In toamna am găsit una care mergea frumos și a mers direct la muza pentru ca avea nevoie de o mulineta noua și se apropia ziua ei de naștere . Inițial am vrut sa mai aștept pana in Martie când e posibil sa apară o noua versiune și sa mai scadă prețul la asta însă , am avut parte de o oferta buna de black friday ( online) și am cedat tentației . Nu merge la fel de fluid ca a muzei dar nu ma afectează fiindcă e posibil sa o tunez cu alt angrenaj , unul cu raport de recuperare mai mic ( bine , cochetez și cu ideea unui tunning cu piese de Stella FI ca sa-i pun un tambur Yumeya negru de Stella dar investiția e puțin prea mare ca sa merite deocamdată gandescccc ) .
Oricum, ce vroiam sa spun defapt e ca dacă te tentează una , fa in așa fel încât sa o pipăi înainte de a o plăti ca astea ne JDM nu merg toate la fel de plăcut și din 6 câte am învârtit eu șansele la una buna sunt cam 50%-50%.
 

Zippo47

Stiuca
Salutare!
Desi cadoul este de la Mosu, eu tot la achizitii le postez!
29258

Multumesc mult Claudiu!
Au mai fost2 piese dar le-am impartit. jos palariajos palariajos palariajos palaria

Vreau sa completez cu cadourile de la Mosu:
Am spus, pe forum, ca nu am mai putut sa mai postez pe forum pentru ca al meu calculator a crapat. Pe langa memoria care era defecta- ce am primit-o de la un prieten, am castigat si un Laptop, de la compania la care lucrez- la o tombola organizata la cheful de sfarsit de an - bulan, pentru ca , in acea zi, ma intreba Ficioru'' daca mai am nevoie de laptopul meu
\-ii trebuia la academie.
Si, inca o data , mai da o tura Mosu pe la mine , in aceeasi zi in care eu imi jupoi geaca de iarna intr-un broc de sudura - am primit de la un prieten o jacheta jos palariajos palariajos palaria- fara ca el sa stie ( vecinu).
 
Ultima editare:

lev

Oblete
Va salut prieteni pescari! Sa ma laud si eu cu cadourile de anul acesta!
Un cadou mai micut....

si cadoul ceva mai mare

Promit sa fiu cuminte ca sa pot negocia cu "mosul" pentru anul viitor un Garmin echopam 92 UHD
20191210_162404.jpg
IMG-20191026-WA0004.jpg
 
Ultima editare de un moderator:

adiwolf

Moderator
Membru personal
gandescccc
cred ca deja l-ai jefuit pe mos, sau a venit cu vaporul ala?!
ai prins ceva somn cu predatek-urile alea?!
 
Si eu sunt curios de Predatekurile alea daca sunt si eficiente sau doar "umflate" de magazioneri.
Poate le.a pescuit cineva mai apasat si poate sa ne dumirească daca fac diferența uneori sau tot momentul, conjunctura si mana pescarului fac legea.
Ce stiu e ca reusesc sa coboare spre 5-6 metri dincolo de care doar cu jigul mai ajungi la somni.
 

Schumi

Salau
Graphiteleader Calamaretti!
Dupa ce l-am pescuit o singura data pe primul achizitionat, mi-am zis ca obligatoriu trebuia sa mai fac rost de inca unul, asa ca l-am luat pe fratiorul mai mare. MH-ul are primele 4 inele schimbate, merg glont lanseurile.... H-ul e nou, cu inelele originale, mici. Am lansat prin curte cu el asa, de curiozitate, surpriza - nu lanseaza rau deloc. Asa ca mai stau cu modificatul, sa-l pescuiesc odata asa cum este, sa vad daca merita sau nu sa umblu la el.

 

anem

Biban
Si eu sunt curios de Predatekurile alea daca sunt si eficiente sau doar "umflate" de magazioneri.
Poate le.a pescuit cineva mai apasat si poate sa ne dumirească daca fac diferența uneori sau tot momentul, conjunctura si mana pescarului fac legea.
Ce stiu e ca reusesc sa coboare spre 5-6 metri dincolo de care doar cu jigul mai ajungi la somni.
Am încercat eu mai multe năluci de la Predatek ... chiar insistent in anumite momente.

Cu excepția unui anumit model rezultatele au fost nule. Modelul care face excepție e Jindivick ... cu care am prins incredibil de bine somn.
 
Sus