Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Wurger

Somn
Am fost cam ocupat si n.am avut ocazia sa raspund la aia cu firu chinezesc. Bare with me, people!
Am Kastking Supercast cu 9 fire, verde, de 0.23. L.am luat pt cast - stiuca - agatatura.
Cateva impresii dupa 1 an de folosinta, as zice vreo 15 partide cu tot cu Delta unde partidele erau mult mai lungi decat acasa,si mai solicitante pt fir in locul unde am dat, respectiv multe scoici pe un prag de nisip.
In primul rand verdele ala, pe care l.am vazut si la Sufixul lui Florin, se decoloreaza spre galben, fara a se pierde culoarea. Nici nu s.a murdarit ca altele, la asta fiind de departe campion, Varivas sea bass. Ala initial a fost un vernil care se voia o mare gaselnita. N.a fost, dar ce.i drept, il am de vreo 4 ani.
Sunt super multumit de Kastking din pozele de mai jos. E inca rotund si rezista la de toate. Asta nu inseamna ca toate firele chinezesti sunt bune, doar ca eu am tras ceva castigator. As fi vrut si o grosime mai mica, dar inca nu au avut. E insa de luat in calcul pt cast.
 

Atașamente

Wurger

Somn
Ssreu din poza e mic. L.am luat pt avat. Pentru stiuca am urmatoarea marime si am mare incredere. Maine poate ajung cu el unde trebuie, dr nu cred ca merge pe voblere acum.
Zwartțongheru, tot la avat ma gandeam cand l.am luat (cred ca am o afectiune mintală). Am si pt cumatra genul asta de naluci si am si prins, doar ca guma de la popou e prinsa articulat. Am mai mare incredere in astea decat in glidere.
Totusi cea mai importanta conditie ca sa prinzi stiuca e sa ai o apa in față.
Si mai e una. Sa reusesti sa dai cu vobleru de patruj' dă lei, mai.mult de o oră, in agatatura (ca acolo sta pestele) si sa nu agati cu alea 2 ancore de pe burta care sunt facute sa agate amaaaazed
Sau sa dai cu gume de 2 lei bucata si sa le dai sfaturi unora sa nu mai dea cu voblere copiate, ca.s ieftine si nu se agata cum trebuie de craci decat de la 50lei in sus.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
eheee, asta este marfa de contrabanda deja!!
mi-au iesit ochii din cap cautand dupa un astfel de motor, tot ce am gasit sunt scoruri de motoare noi!
pana este barca mea gata, poate apare ceva
 
Sus